Main menu

header

624 4 3de Roxana Istudor

Pentru foarte multe femei care nu au răgaz să meargă frecvent la saloanele de înfrumusețare, specialiștii creează dispozitive menite să le ajute să obțină acasă rezultate remarcabile în rutina zilnică de prezentare a unei imagini cât mai luminoase.

Oglinda inteligentă

624 4 4De fiecare dată când se încheie procedeul machiajului de zi cu zi este nevoie de o privire atentă asupra rezultatului. Se poate întâmpla ca fondul de ten să nu fie întins perfect, finisajul rimelului să nu fie impecabil ori fardul de obraz să fie aplicat doi centimetri mai sus pe unul dintre pomeți, ceea ce nu este de dorit ca imagine de ansamblu. Pentru a elimina orice urmă de îndoială, a fost creată o oglindă inteligentă, care are lumini activate de mișcare, laterale ajustabile pentru a reda imaginea din mai multe unghiuri și, nu în ultimul rând, poate funcționa și ca un ceas deșteptător, arată glamourmagazine.co.uk.

Turnul cu rujuri

624 4 5Începând de acum nu va mai fi nevoie să fie imaginate tot felul de soluții improvizate pentru a menține în ordine zecile de rujuri de toate nuanțele cu care orice femeie modernă își finisează machiajul. A apărut un sistem sub formă de turn, care le ordonează perfect. Rotirea facilitează stabilirea nuanței ideale pentru ținuta aleasă la un moment dat, precum și aranjarea lor după preferințe (nuanțe, tonuri, ocazii etc.), iar mobilitatea inspirată a sistemului reduce la câteva secunde identificarea rujului potrivit atunci când timpul presează.

Ghidul pentru linia de tuș

Se cunoaște faptul că tendințele actuale au readus în prim-plan privirea felină, realizată cu ajutorul tușului de ochi. Mai accentuată sau mai discretă, această modă reinterpretată se poate observa deseori și pe podiumurile de prezentare, dar și în viața de fiecare zi. În acest condiții, specialiștii s-au gândit și la femeile care nu sunt neapărat specialiste în a trasa linii de tuș fără greșeală sau care vor să realizeze această operațiune foarte repede și cu cele mai bune rezultate. Așa a fost conceput dispozitivul care acționează ca un ghid pentru o finisare ireproșabilă a liniei de tuș.

Prosopul demachiant

624 4 6La sfârșitul zilei, specialiștii recomandă demachierea cât mai profundă, necesară pielii și din perspectiva curățeniei, și din cea a „respirației” tenului. Cea mai rapidă soluție pentru a realiza această operațiune e un concept de prosop multifuncțional - este suficientă umezirea acestuia și se obține o pânză moale, care înlătură toate urmele de fard impecabil dintr-o singură mișcare. Iar pentru ca dușul de seară sau de dimineață să nu afecteze podoaba capilară, specialiștii în îngrijire personală au inventat o cască de baie care lasă fiecare șuviță de păr la locul ei și perfect uscată, întrucât este prevăzută nu doar cu două straturi de plastic, ci și cu unul de prosop, astfel încât bariera în fața apei este completă.