Main menu

header

626 4 2de Valeria Roman

Am trăit s-o vedem şi pe asta! V-aţi obişnuit să ascundeţi orice mic defect al pielii, dar, dacă este să dăm crezare ultimelor tendinţe în materie de frumuseţe, atunci trebuie să aflaţi că fondul de ten cu bună putere de acoperire şi stratul gros de pudră nu mai sunt de actualitate. Tatuarea sau machiajul cu pistrui reprezintă acum artificiile pentru un machiaj în tendinţe. Săptămâna aceasta, Elena Ciftci, make-up artist, ne-a explicat care sunt paşii pe care trebuie să-i urmaţi dacă sunteţi interesate să încercaţi un astfel de machiaj.

Tatuați sau desenați cu tuș

626 4 3Când vine vorba despre pistrui, părerile sunt împărțite și se aplică aceeași regulă ca şi în cazul femeilor cu părul creț care și-l doresc drept, și invers. În timp ce unele doamne nu îi suportă și apelează chiar și la metode dureroase pentru a scăpa de ei, altele ar face orice pentru a obține simpaticele punctuleţe maro pe fața lor. Până acum, modalitățile de obținere a pistruilor se rezumau doar la machiaj. Se foloseau creioane sau eyelinere maro pentru a-i obține. Însă cum machiajul trebuie refăcut zilnic și, de multe ori, nici nu rezistă atât cât ne-am dori, amatoarele de pistrui au găsit o metodă mai eficientă: tatuarea lor sau desenarea cu tuş rezistent la apă. „După aplicarea unei baze de machiaj şi a unui fond de ten discret, nu foarte închis, se usucă faţa cu pudră şi apoi, cu un tuş eyeliner maro sau colorat, se fac mici punctulețe pe faţă, la nivelul nasului și al obrajilor, puncte nedefinite. După câteva secunde, pistruii desenați se estompează, pentru a-i face cât mai naturali”, ne-a mărturisit Elena Ciftci, make-up artist.

Valentina Pelinel a fost machiată de Elena Ciftci pentru o şedinţă foto cu un astfel de make-up, un twiggy reinterpretat la nivelul anului 2017