Main menu

header

629 4 1de Roxana Istudor

Spălarea părului este minunată... după ce s-a încheiat, mai ales. Până acolo este un proces care le descurajează pe multe femei, în special pe cele foarte ocupate și mereu în criză de timp. Pentru ușurarea semnificativă a efortului celor care au părul lung și pierd vreme cu spălarea și cu stilingul s-a inventat un dispozitiv foarte inspirat.

Se leagă în coadă și se introduce în sac

Cum spălarea și aranjarea părului, mai ales a celui lung, reprezintă o operațiune complicată, care cere timp, pricepere și efort, specialiștii aduc în atenția doritoarelor produsul PonyDry. Simplu de utilizat, acest dispozitiv rezolvă... pe jumătate problema. Mai exact, este constituit dintr-un sac impermeabil în care se pune părul legat în coadă, apoi se strâng șireturile și astfel rămân de șamponat doar scalpul și partea care se îngrașă. După încheierea spălării, se înlătură sacul și se usucă, totul cu mare economie de timp, dat fiind faptul că ulterior nu mai este nevoie de aranjare.

Se curăţă doar scalpul, restul rămâne uscat

Este foarte adevărat că PonyDry nu este potrivit pentru oricine. De pildă, dacă aveți părul ondulat, în condițiile în care îl neteziți după fiecare spălare, efectele dispozitivului nu vor fi cele dorite, întrucât rădăcina se va reîncreți și va distona cu restul părului, care rămâne întins. În schimb, este ideal pentru femeile active, care merg la sală în mod regulat și care transpiră masiv și frecvent. Simpla legare a părului, introducerea cozii în sac și strângerea înseamnă o reducere la jumătate a timpului în care vă ocupați de podoaba capilară, plus că părul va rămâne aranjat după spălare și uscare.