Main menu

header

630 4 2de Roxana Istudor

În anii ’90, vedetele din toată lumea și supermodelele promovau moda bijuteriilor aplicate pe dinți. O variantă de mileniu trei a revenit în actualitate, anunță revista „Elle”.

Metode avansate de aplicare

Unul dintre cele mai rafinate și mai spectaculoase mijloace de înfrumusețare a rămas, și cu două-trei decenii în urmă, ca și acum, când revine, unul ascuns vederii: împodobirea danturii cu elemente de decor. Mult mai discret astăzi și beneficiind nu doar de amprenta modei actuale, ci și de mijloace mai avansate, acest trend include o mulțime de posibili- tăți pentru doamnele și domnișoarele care vor să lase o impresie memorabilă atunci când zâmbesc. De pildă, se poate aplica o bijuterie de mici dimensiuni, din aur, argint sau cristal, pe dinte cu ajutorul unui adeziv special, care va ține podoaba atașată ani întregi.

Supermodele care promovează trendul

630 4 3Dacă doriți mai multe astfel de podoabe, ele se pot aplica chiar și câte două-trei pe un dinte. Pentru un plus de efect, se pot lipi de buze, după care se „fixează” cu gloss, pentru o strălucire mai pronunțată. Modelele suedeze gemene Elizabeth și Victoria Lejonhjärta fac senzație cu bijuteriile aplicate pe dinți, iar bloggerii din toată lumea au intrat în acțiune, promovând tendința. Foarte important este în tot acest trend ca dantura să fie impecabilă. Și, de asemenea, măsura. Medicii afirmă că în principiu această modă nu dăunează sănătății dinților, dar întotdeauna operațiunea trebuie efectuată într-un cabinet stomatologic, altfel riscați să cauzați probleme serioase smalțului.