Main menu

header

637 5 1de Gabriela Militaru

V-ați uitat în ultima vreme la pielea dumneavoastră și aţi constatat că nu are netezimea pe care ați dori-o și că singura soluție pentru a o obține ar fi, eventual, să urmați un procedeu de exfoliere serios? Până să faceți asta, puteți încerca noua găselniță japoneză: prosopul exfoliant.

Luptă cu bacteriile

Prosopul Binchotan se găsește la comandă pe internet și este ultima descoperire în materie de întreținere a pielii corpului. Mai ales în sezonul cald, când toată lumea își expune pielea la soare, aspectul și sănătatea acesteia sunt foarte importante. Prosopul conține extract de stejar japonez și pudră de cărbune, cunoscute pentru proprietățile lor de purificare și de detoxifiere a pielii. În plus, substanța are și efect antibacterian, lăsând pielea nu doar netedă, ci și extrem de curată. Folosind prosopul exfoliant se elimină impuritățile pe care pielea le adună pe parcursul zilei în contact cu hainele sau cu mediul exterior și care sunt cauza celor mai multe probleme dermatologice: acnee, eczeme etc.

Poate fi întrebuinţat ca un burete de baie

Prosopul Binchotan poate fi folosit asemeni unui burete de baie, iar partea interesantă vine din faptul că nu necesită săpun sau gel de duș. Desigur, acestea pot fi folosite de persoanele care simt plăcere din a face duș cu spumă frumos mirositoare. Un prosop are 100 de centimetri lungime, deci este perfect de folosit pentru a curăța zona mai greu accesibilă a spatelui și, în același timp, acoperă o suprafață mai mare. Binchotan este prevăzut cu o parte fină și cu una mai abrazivă, deci poate fi folosit pe ambele părți, în funcție de zonele unde fiecare persoană consideră că este necesar să insiste, ori, dimpotrivă, știe că are o piele mai sensibilă.

Bumbacul din care este făcut prosopul Binchotan este natural și permite ca acesta să fie curățat cu ușurință la  mașina de spălat, fără a-și pierde proprietățile exfoliante