Main menu

header

645 4 1de Roxana Istudor

Cu doar câțiva ani în urmă, remedierea unor probleme ale tenului cum sunt arsurile solare, petele, ridurile fine, acneea sau uscarea excesivă necesitau timp și bani. Astăzi, tehnologia a realizat dispozitive uimitoare, cu ajutorul cărora toate aceste probleme pot fi ameliorate, chiar rezolvate, în confortul propriei locuințe.

Rezistent la apă, nonabraziv, igienic

Un chip cu piele deteriorată, degradată sau neîngrijită nu poate fi acoperit cu nimic. Este „cartea de vizită” a unei femei și, atunci când timpul, stresul, alimentația, poluarea sau plăcerea de a sta la plajă își pun amprenta, soluțiile pot fi dermatologul, plasticianul sau... dispozitivele inteligente cu care tehnologia vine în întâmpinarea nevoilor femeii moderne. Unul dintre acestea este Luna 2, un aparat de curățare profundă care schimbă complet felul în care pielea este purificată și hrănită. Luna 2 este în primul rând un dispozitiv ergonomic și simplu de utilizat. Este rezistent la apă, astfel încât poate fi folosit și la duș, este realizat dintr-un silicon foarte plăcut la atingere, este nonabraziv și extrem de igienic.

Elimină 99,5% dintre impurități

Calitățile exterioare ale dispozitivului Luna 2 sunt dublate de capacitatea aparatului de a livra două tipuri de pulsații sonice, ce produc 12 tipuri diferite de intensități într-un ritm de 8.000 de pulsații pe minut. În acest fel, potrivit rezultatelor testelor, cu ajutorul acestui dispozitiv sunt eliminate 99,5% dintre impu- rități, grăsime sau resturi de produse cosmetice. Aparatul poate fi reglat în funcție de tipul de ten și adaptat rutinei de îngrijire a fiecăruia. „Odată curățat tenul în această manieră, se poate aplica loțiunea obișnuită. Folosind modul antiîmbătrânire al aparatului, se execută pulsații care contribuie la pătrunderea în profunzime a cremei hidratante”, explică esteticianul Meggen Taylor.