Main menu

header

652 4 1de Roxana Istudor

Zeci de milioane de oameni nu-și imaginează viața fără cafea. Pentru iubitorii acestui lichid minunat, producătorii din industria frumuseții vin cu lac de unghii și cu un scrub special.

Energizant pentru unghii

Pentru mulți oameni, nici patru cești cu cafea nu sunt de ajuns într-o zi. Special pentru cei care iubesc această băutură a apărut oja care are cofeină în compoziție. Producătorii acestui brand garantează faptul că oja aduce toate beneficiile energizante pentru unghii pe care le furnizează cafeaua întregului organism. Infuzia cu cofeină vă va face unghiile proaspete, cu aspect mult îmbunătățit și într-o foarte bună stare de sănătate.

Scrub special, infuzat cu cofeină

Brandul a lansat, pe lângă cele patru variante de ojă cu cofeină, și un scrub special, care poate fi folosit pentru degete înainte de a aplica lacul de unghii. Infuzat și acesta cu cofeină, este promovat ca un produs care va reface degetele de la exterior spre interior, împrospătând pielea și creând o stare de confort. De la cafeniu la ciocolatiu, nuanțele de ojă se pot potrivi oricărei preferinţe estetice, satisfăcând în același timp și gustul nesfârșit al consumatorului pentru cafeaua propriu-zisă, întrucât unghiile vor avea aroma cafelei de dimineață, cu tot farmecul ei irezistibil.