Main menu

header

664 5 5de Gabriela Militaru

Dacă pentru mici imperfecțiuni ale tenului există mereu loțiuni și serum care să le combată, cearcănele sunt, de multe ori, văzute ca o problemă fără leac. În afară de cremele menite să le acopere, există destul de puține modalități de a le preveni. De curând însă, Foreo a reușit să rezolve și această problemă, scoțând pe piață un minidispozitiv de masaj pentru zona de sub ochi.

Acoperă zonele întunecate

Iris Massager este un dispozitiv creat din silicon de factură medicală. O adaptare a metodei asiatice care implică masajul ochilor cu ajutorul buricelor degetelor, aparatul asigură o acoperire egală și o presiune constantă asupra zonelor întunecate de sub ochi. Sub acțiunea dispozitivului Iris Massager se degajă fluidul din această zonă și este îmbunătățită circulația, reducându-se semnificativ aspectul de ochi umflați. Iris Massager are două moduri diferite. Modul Pure, care este o replică fidelă a masajului manual și a acțiunii degetelor asupra pielii, și modul Spa, care se concentrează pe pulsații fine, ce pun presiune asupra pielii, acționând în profunzimea dermei.

Faţa va fi mai luminoasă

Indiferent de modul folosit, înainte de utilizarea aparatului este de preferat să întindeți un strat subțire de cremă pentru conturul ochilor, care să acționeze ca lubrifiant și să fie absorbită mai ușor în straturile pielii. Este, de asemenea, recomandat ca Iris Massager să fie folosit timp de 15 secunde pe modul Pure, urmând încă 15 secunde pe modul Spa. Capătul siliconat al dispozitivului este atât de prietenos cu tenul, încât nu provoacă iritații, zgârieturi sau alte daune pielii sensibile din jurul ochilor. După ce este folosit de două sau de trei ori pe săptămână, timp de 14 zile, Iris Massager ajută la reducerea cu 50% a aspectului de ochi umflați, dar și a ridurilor fine din jurul lor. În felul acesta, fața va căpăta un aspect mai luminos și mai sănătos, fără a mai fi nevoie să folosiți anticearcăn.