Main menu

header

670 4 1de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Un chirurg plastician din New York a inventat o formulă de mărire a sânilor complet inofensivă, care le-a dat gata pe clientele care nu vor să apeleze la silicon.

Soluție salină cu absorbție lentă

În cabinetul său tot mai aglomerat, Norman Rowe asigură o pereche de sâni mari și fermi, care se mențin 24 de ore. Procedura, numită InstaBreast, este simplă: se introduce în fiecare sân câte o jumătate de litru de soluție salină, care este absorbită, încet, în timp, de organism. Procedura a fot imaginată inițial ca o „probă” înaintea unei eventuale operații. „InstaBreast este o cale excelentă de a vedea cum ar putea arăta corpul clientelor înainte ca ele să decidă dacă vor să intervină chirurgical. Este, într-un fel, ca testarea unei mașini”, explică Rowe.

Prescrisă doar la ocazii speciale

670 4 2Această procedură își demonstrează potențialul de succes chiar și decuplată de ideea implanturilor viitoare. Tehnica este considerată fără risc, întrucât amestecul este similar celui folosit pentru perfuziile obișnuite. Deși metoda nu este recomandată a fi aplicată frecvent, femeile care vor să arate splendid cu ocazia unui eveniment special nu ezită. Și asta pentru că, atât timp cât ustensilele utilizate sunt sterile, pericolul de infecție este aprope inexistent. Singurul avertisment de care trebuie să țină seama persoanele care recurg la procedură este cel legat de eventuala deteriorare a țesutului subcutanat al sânului, dar asta numai în cazul în care InstaBreast devine o obișnuință, întrucât pot fi afectate colagenul și elastina pielii.

Ştiaţi că... Bagel-Head, procedură inventată în Canada și foarte populară în Japonia, în lumea underground, introduce același tip de soluție în... frunte, cu efect similar de mărire temporară?