Main menu

header

681 4 1de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Procedura intitulată CoolSculpting a fost aprobată de autoritățile federale americane responsabile cu siguranța alimentară încă din 2010, dar în ultima vreme a căpătat o atenție sporită, întrucât este neinvazivă.

„Îngheață” depozitele de grăsime

Simplu spus, tehnica „îngheață” depozitele de grăsime, acestea apoi sunt „procesate” de organism, care în final scapă de ele în mod natural, ca de un balast. Pe parcursul ședinței, pacienta stă așezată, în timp ce un aparat acționează în zonele cu probleme. Nu este resimțită nicio durere și nu există urme, fiind o procedură rapidă, care i-a adus denumirea de „liposucția din pauza de prânz”. Firește, cele mai bune rezultate se observă în cazul persoanelor care au depozitele de grăsime mici, și tehnica nu înlocuiește dieta sau antrenamentele de fitness.

Cellfina reduce aspectul de coajă de portocală

Cellfina este tot o procedură neinvazivă de eliminare a depozitelor de grăsime, dar care are ca scop aspectul perfect al posteriorului, fiind, la rându-i, o tehnică anticelulitică aprobată de FDA. Într-o lume în care moda pentru umflarea feselor a ajuns aproape obsesie și un reper major pentru frumusețea considerată ideală, tehnica promite să reducă astfel cu 90% aspectul de coajă de portocală care însoțește de multe ori un posterior conform cu cerințele modei. Această procedură întrerupe rețeaua de țesuturi care generează neplăcutul aspect la suprafața pielii după o ședință care durează 45 de minute și al cărei efect ține trei ani.

În 1997, în SUA au fost efectuate 176.000 de liposucţii; în 2016, numărul depăşise 410.000 de intervenţii