Main menu

header

683 5 1de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Majoritatea femeilor au celulită pe diferite zone ale corpului, iar specialiștii se străduiesc din răsputeri să găsească soluția optimă pentru înlăturarea acestor depozite de grăsime care pot strica și cea mai frumoasă siluetă.

Unde care stimulează circulația sangvină

683 5 2Tendința generală a procedurilor moderne de înfrumusețare este ca acestea să fie cât mai puțin invazive, dacă se poate chiar deloc. În aceste condiții, tratamentele anticelulită trebuie să fie tot mai avansate și mai eficiente. Cea mai recentă descoperire în domeniu este o procedură deja considerată revoluționară: BTL Unison. Practic, este vorba despre un aparat care tratează celulita cu radiofrecvență, mai precis cu valuri succesive de unde care stimulează puternic circulația sangvină în zonele afectate de depozitele grase, care dispar pe măsură ce se intensifică drenajul limfatic. În plus, pielea rămâne mai elastică decât a fost vreodată, notează „Daily Mail”.

Suprafața tratată rămâne moale și catifelată

Care sunt pașii procedurii? Pe locurile afectate de celulită se aplică un gel, apoi se intervine cu aparatul manevrat manual. „Senzația inițială este asemănătoare unor mici înțepături electrice. Pe măsură ce se încălzea locul respectiv, începuse să se simtă ca un masaj relaxant”, detaliază una dintre clientele care au recurs la acest tratament. După ce se încheie procedura, locul prezintă o diferență semnificativă față de starea anterioară: celulita dispare aproape complet, suprafața tratată fiind mult mai moale și mai catifelată. Roșeața care rămâne în urma aplicării valurilor de radiofrecvență dispare foarte repede, în câteva ore, și fără urmă.

Rezultate vizibile după prima ședință

Procedura este disponibilă momentan într-o clinică din Marea Britanie și este destul de costisitoare - 850 de lire sterline -, dar persoanele care au folosit-o garantează eficiența și rezultatele rapide, vizibile după prima ședință de 20 de minute. Specialista Rita Rakus este primul doctor care folosește procedura: „Foarte multe dintre pacientele mele au încercat o mulțime de metode pentru a scăpa de celulită, dar nicio procedură nu a dat rezultate. Din păcate, nu este ceva ce poate fi abordat doar prin dietă și exerciții regulate. Pentru că apariția celulitei ține de foarte mulți factori asupra cărora nu avem control, sunt încântată de performanțele tratamentului BTL Unison”.

Combinația de energie mecanică și termală face din această procedură una eficientă împotriva tuturor tipurilor și gradelor de celulită