Main menu

header

703 5 4de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Orice make-up artist știe foarte bine că cea mai importantă tehnică pentru a asigura o imagine perfectă este știința amestecării nuanțelor.

190 de rotații pe minut

Nicio operațiune nu poate fi dusă la bun sfârșit, cu un rezultat optim și care să flateze trăsăturile, fără stăpânirea amestecului. Așadar, pentru cele care știu că există o foarte subțire linie de demarcație între un chip care arată proaspăt și perfect și unul pe care machiajul îl dezavantajează a fost lansată peria rotativă pentru fondul de ten, fardul de obraz și iluminator. La 190 de rotații pe minut și cu câte un cap special pentru fiecare operațiune, peria blendSMART2 realizează machiajul perfect cu o simplă apăsare de buton. Rezultatele sunt uimitoare, demne de un salon profesional și, pe lângă aplicarea impecabilă și fără efort beneficiați și de avantajele unor fibre deosebite, create cu mare atenție la datele pielii sensibile.

„Ceață” din fond de ten

703 5 5Iar dacă nu doriți ca periile sau bureții să vă atingă fața, există varianta Temptu Air, varianta pentru acasă, fără fire, care livrează machiajul perfect fără efort, printr-o tehnologie care transformă fondul de ten într-o „ceață” ce acoperă perfect fiecare părticică de piele, cu particularitățile sale. Finisajul este fără greș, acoperă totul prin împrăștierea uniformă a fardului, iar producătorul recomandă ca pentru un machiaj lejer să treceți de două ori cu Temptu peste față, iar pentru acoperire de ocazie de patru-cinci ori. Aparatul dispune de trei trepte de livrare a machiajului și sunteți tot timpul în control. Iluminare, bronz artificial, un machiaj impecabil pentru nunta celei mai bune prietene sau o cină de afaceri sofisticată ori pur și simplu clasica criză de timp, orice situație este rezolvată rapid și fără greșeală, afirmă producătorii.

Fibre revoluționare

703 5 6Una dintre periile pentru fard cele mai populare este cea realizată din fibrele considerate revoluționare CosmeFibre, special create pentru aplicarea perfectă a machiajului. Calitatea lor principală este aceea că, spre deosebire de periile cu fibre de păr animal, noua formulă se pretează cu aceleași rezultate la toate formele de make-up, de la lichid la solid, și este folosită de specialiști inclusiv pentru efecte speciale. În plus, nu generează alergii și nici nu copiază părul de animal. Este pur și simplu o categorie de fibre care pe de o parte asigură un machiaj ce durează, iar pe de altă parte nu creează nicio neplăcere și nu lasă nicio urmă.

„Machiajul nu e o mască ce-ți ascunde frumusețea, ci un mijloc de a te exprima dinspre interior“ (Michelle Phan, make-up specialist)