Main menu

header

710 5 2de Călin Popa şi Alexandru Brădescu

Dacă v-ați întrebat cum fac celebrități ca Madonna să se mențină mereu atât de proaspete și cu un ten luminos, răspunsul poate fi procedura de reîntinerire facială cu oxigen hiperbaric, pe care Regina muzicii pop o promovează și… o demonstrează cu propriul chip.

Efectete similare cu cele ale procedurilor chirurgicale

710 5 3Procedura facială cu oxigen hiperbaric este neinvazivă, dar dă rezultate aproape similare cu cele ale procedurilor chirurgicale, afirmă specialiștii. Rezultatele sunt imediate și Madonna, precum și alte vedete, apelează la această oxigenare de fiecare dată când se află în preajma unui eveniment de covor roșu. Compresia de înaltă tehnologie „împinge” în piele oxigen, împreună cu miniparticule de acid hialuronic și vitamine, prin intermediul unui curent de aer. Nu este un procedeu foarte blând, dar efectul este de refacere a echilibrului tenului, micșorând ridurile fine și conferind strălucire.

Tratează tenul obosit și îmbătrânit

Atunci când celulele pielii nu primesc suficient oxigen, apar ridurile și tenul are un aspect îmbătrânit. Deficiența de oxigen își pune amprenta asupra pielii, astfel tenul pare obosit, uscat și deshidratat. Oxigenul hiperbaric reprezintă oxigenul de puritate 98%. Tratamentul de acest tip are rolul de a restabili oxigenarea celulelor, circulația sangvină și de a stimula funcția organelor și sistemelor organismului. Femeile care au pielea uscată, cu riduri și pete pigmentare, cu diferite semne care creează un aspect îmbătrânit, un ten ofilit și obosit, pot face terapia cu oxigen hiperbaric, pentru că ajută în tratamentul acestor probleme inestetice ale tenului.

Intensifică regenerarea celulelor

Prin furnizarea de oxigen pielii, efectul asupra acesteia este impresionant, arată specialiștii în proceduri cosmetice. Printre nenumăratele beneficii, care devin vizibile imediat, sunt refacerea structurii pielii, îmbunătățirea circulației sângelui în vasele capilare, accelerarea metabolismului celular, intensificarea procesului de regenerare a celulelor, detoxifierea tenului, normalizarea pH-ului, prevenirea și atenuarea ridurilor, restabilirea elasticității pielii. De asemenea, un avantaj foarte important al procedurii cu oxigen hiperbaric este acela că poate regenera celulele care pot fi recuperate. De asemenea, specialiștii consideră că oxigenul poate distruge celulele care nu pot fi restaurate sau care sunt anormale și poate facilita producerea altor celule noi. Acest lucru este esențial pentru refacerea și regenerarea pielii și prevenirea procesului prematur de îmbătrânire.

Rezultate evidente în timp scurt

Această tehnologie inovatoare oferă foarte bune rezultate într-un timp relativ scurt. De aceea, terapia cu oxigen hiperbaric a devenit foarte populară în lume, fiind folosită și apreciată de vedetele internaționale, dar nu numai. În timpul procedurii, oxigenul hiperbaric este transportat sub presiune înaltă la straturile cele mai profunde ale pielii. Efectele acestui tratament sunt de lifting facial. Chiar și ridurile cele mai pronunțate devin mai puțin vizibile, iar cele fine pot fi eliminate complet. Oxigenarea facială are și alte avantaje, printre care menținerea hidratării pielii, prevenirea și ameliorarea simptomelor unor afecțiuni cum sunt acneea sau cuperoza, creșterea producerii de elastină și colagen în straturile pielii. În plus, combate cearcănele și pungile de sub ochi, petele pigmentare, porii dilatați și rozaceea, oferind vitalitate și strălucire tenului.