Main menu

header

710 4 1de Gabriela Militaru şi Raluca Ogaru

De Sărbători aveți nevoie de atenție și de creativitate nu doar pentru meniu și pentru decorarea casei, ci și pentru ținuta de petrecere. Alegeți să accesorizați orice haină cu o manichiură de sezon și asta vă va transpune rapid în spiritul Sărbătorilor.

Cu aspect de budincă

Dacă organizați petrecerea de Crăciun acasă, vă puteți impresiona oaspeții nu doar cu meniul delicios, dar și cu o manichiură asortată. Aplicați lac alb mat pe unghii, apoi spoiți pur și simplu vârful acestora cu lac maro ca și cum doar ce v-ați înfundat buricele degetelor în ciocolată. Adăugați o mărgeluţă din lac roșu la baza unghiei și chiar veți putea spune că arată „de-ți vine să-ți lingi degetele”.

Țurțuri de gheață

710 4 2Dacă optați pentru o manichiură mai rece, puteți alege țurțurii de gheață. Dacă purtați o ținută neagră, atunci o ojă în tonuri de gri și argintiu este tot ce aveți nevoie. Iar ca să fie de sezon, încercați un strat de lac gri peste care trasați mai apoi câteva dungi conice în nuanțe de gri închis, alb și argintiu.

Pulover de Sărbători

710 4 3Când purtați un pulover cu motive de sărbătoare, pare foarte dificil de accesorizat. Mai greu să așezi o eșarfă peste un pulover cu globulețe și la fel de dificil să alegeţi un colier. De aceea, cel mai bun accesoriu pentru acest gen de vestimentație este un design asortat al unghiilor. Un strat de lac roșu rubin peste care desenați cu ojă albă câteva steluțe sau flori de gheață. Sau, dacă credeți că vă lipsește abilitatea, întrebați la magazinele de specialitate și sigur veți găsi autocolant special pentru unghii care poate fi îndepărtat cu ușurință imediat ce trec Sărbătorile.

Roșu magic

Roșul este, cu siguranță, culoarea Crăciunului. Aveți-l, deci, în vedere atunci când vă pregătiți garderoba pentru petrecere și folosiți-l cu încredere și ca accesoriu pentru unghii. Iar ca să accentuați magia acestei nuanțe vii, adăugați câțiva stropi ca niște mărgeluţe de lac auriu peste unghiile roșii. Efectul va fi încântător!

Verdele de la miezul nopții

710 4 5Și tot despre brazi, dar de data aceasta colorați este vorba și atunci când așteptăm cadourile de Sărbători. Aplicați ojă verde strălucitoare ca și accesoriu pentru o ținută roșie sau albastră și Moș Crăciun va fi impresionat.

Fulgi de nea sclipitori

Ați ales o ținută care vi se pare prea neutră? Nicio problemă! O puteți pune în evidență cu o manichiură potrivită. Niciodată nu trebuie să cheltuiți o avere pe haine cu imprimeuri de sezon, ci mult mai economic este să personalizați hainele cu accesorii de efect. Încercați deci o ojă albastră sau roșie cu sclipici pe câteva unghii, iar restul decorați-le cu fulgi de nea. Pe aceștia îi desenați ușor dacă, în prealabil, aplicați lac alb mat pe unghie, ca mai apoi să trasați cu grijă un desen în formă de stea cu același albastru sclipitor.

Odă bradului

Serile de Săbătoare sunt magice, la fel și felul în care arătăm. Din fericire, o prezență plăcută se poate organiza cu ușurință și fără eforturi financiare deosebite dacă vă accesorizați o rochie neagră cu o manichiură asortată. Aplicați lac negru pe unghii și, pentru efect, desenați un brad cu ajutorul unui lac auriu strălucitor.

Diamante sclipitoare

Se spune că petrecerile prilejuite de Sărbătorile de iarnă sunt cele mai elegante din an. De aceea, pentru petrecerea de Crăciun sau de Revelion, puteți opta pentru un lux adevărat chiar și în ceea ce privește manichiura. Acoperiți-vă unghiile cu pietre semiprețioase și preț de o noapte veți fi regina petrecerii. O manichiură profesionistă vă poate asigura că „diamantele” vor rămâne intacte pe unghii și că vor pune în valoare orice ținută de seară.

Albastru electrizant

710 4 7Ca să fiți în ton cu vremea de afară, mai ales dacă ninge de Săbători, alegeți albastrul electrizant pentru unghii în seara dintre ani sau de Crăciun. Asortate la o ținută în tonuri la fel de reci, unghiile albastre vă vor da un aer de magnetism aparte. Un machiaj în tonuri asortate vor asigura un look de neuitat la orice petrecere ați alege să mergeți.

Argintiu-zăpadă

Pentru o manichiură reușită puteți întâmpina Sărbătorile cu un amestec de argintiu zgruțuros care să imite perfect zăpada. O rochie lungă roșie sau un costum călduros de schi, orice ținută merge cu argintiul. Eleganța culorii strălucitoare poate fi scoasă în evidență de un machiaj pe măsură, cu fard de pleoape în tonuri reci.

Ținuta pentru petrecerea de Crăciun poate fi pusă în evidență cu orice lac de unghii în culori strălucitoare sau sidefate