Main menu

header

725 5 3de Călin Popa şi Raluca Ogaru

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să întâmpine primăvara așa cum se cuvine, noile trenduri au câteva reguli clare, pe care experții în înfrumusețare le pun la dispoziția tuturor.

Strălucire de diamant

Tendința anului 2018 - strălucire și iar strălucire - continuă și mai pregnant în 2019. Primăvara acestui an vine cu sticliri peste tot, de la fardul de pleoape metalic la șuvițele de păr și de la gloss-ul de buze la tatuajul temporar. Trendul poate fi vizibil pe orice parte a corpului, de la unghii la chip, și are infinite variațiuni. De asemenea, o altă tendință a primăverii 2019 este utilizarea pe scară largă, aproape în toate produsele cosmetice de fiecare zi, a binecunoscutei plante vindecătoare de piele pe nume prescurtat cica (centella asiatica), ce va fi prezentă în loțiuni de hidratare, tratamente antiacnee, măști, creme purificatoare, balsamuri, serumuri, make-up.

Îngrijire coreeană

Coreea a devenit o modă, și pe segmentul gastronomie, și pe cel al frumuseții. Dacă în general rutina de acest tip a fost bine aspectată până acum, pe piață intră un nou „jucător”: suplimentele pentru frumusețea pielii. Așadar, binecunoscuta K-beauty adaugă paletei de îngrijire de tip Asiatic, numai bună de copiat în toată lumea, un nou element al principiului „frumusețe din interior”. Deși suplimentele nu sunt campioane ale vindecării problemelor pielii, ele vor trebui să facă parte din rutina zilnică a oricărei persoane care dorește să fie în pas cu tendințele acestei primăveri. Acest trend va fi completat de colaborările extinse în mai toate celelalte domenii pe care le va susține industria frumuseții: cu staruri, cu producători de jucării, cu branduri de dulciuri, cu creatori de modă, de autoturisme etc.

Culoare și… abur!

725 5 4Primăvara acestui an este despre foarte multă culoare. Pe lângă strălucire, aceasta întregește o industrie care deja transformă simpla înfrumusețare într-un adevărat show. Oricât de colorate și de vibrante au fost până acum sezoanele calde, 2019 va bate recordurile. Așadar, piața va fi inundată de mascara de toate culorile, farduri de pleoape în tonuri pastel și mai tari ca oricând, rujuri strălucitoare, nuanțe de păr în tonuri care amintesc de Hawaii. Și împrospătarea zilnică cu „ceață” parfumată trece într-o etapă nouă, devenind o experiență similară cu îmbrățișarea unui nor. Sau cel puțin așa susțin producătorii. Particulele care alcătuiesc aceste produse de răcorire a feței în sezonul cald au o formulă nouă, care va face chipul să se simtă… în al nouălea cer. Firește, pe lângă hidratare, pulverizarea va reface instant strălucirea și prospețimea machiajului.

Balsamurile de buze cele mai populare în primăvara 2019 sunt cele cu adaos de vitamina C