Main menu

header

de Claudia Stan

- Centrul de înfrumuseţare Michelle vă redă silueta perfectă!

Centrul de înfrumuseţare „Michelle” al Mihaelei Borcea a devenit un tărâm al femeilor care doresc să-şi îmbunătăţească aspectul fizic fără intervenţii chirurgicale. Mergând pe principiul frumuseţea se începe din interior, specialiştii de la salon îmbină tehnici medicale ultramoderne cu tratamente de înfrumuseţare, având rezultate extraordinare. Mamă a trei copii, Mihaela Borcea şi-a dorit ca după naşteri să revină cât mai rapid la o formă fizică de invidiat, fără a face sacrificii. De aici şi ideea acestei afaceri. S-a sfătuit cu specialişti în domeniu, şi rezultatul este de-a dreptul fantastic: un salon fără concurenţă în buricul Bucureştiului, aşa cum numai şeicii din Emiratele Arabe au la dispoziţie. Dacă doriţi să vă simţiţi ca regina Cleopatra sau să fiţi tratat ca un star de talie internaţională, puteţi încerca tratamentele revoluţionare propuse de „Michelle”.

Ceaiuri naturale ce topesc ţesutul adipos excedentar
- Cum ştiţi care este tratamentul potrivit fiecărui client în parte?
- Clientul care vine pentru prima dată în centrul nostru şi doreşte să urmeze un tratament trece mai întâi pe la cabinetul medicului nostru specialist. I se face o hipoanaliză cu analizatorul, ce ne indică procentajul de apă, de grăsimi, dar şi cât ar trebui să slăbească sau cât să se îngraşe. O dată cu stabilirea tratamentului, clientul primeşte şi o dietă personalizată, adică un sfat pentru echilibrarea alimentaţiei.

- În ce constă dieta?
- Avem nişte ceaiuri aduse din Liban, din plante, ce sunt produse naturale 100%, iar deocamdată suntem singurii distribuitori din România. Se recomandă folosirea acestora pentru accelerarea tranzitului intestinal, scăderea colesterolului, eliminarea grăsimilor şi retenţiei de apă. Rezultatele sunt fantastice, iar clienţii sunt mulţumiţi. Specialiştii recomandă ceaiul dimineaţa, pe stomacul gol, şi seara. Mai avem şi pastile, pe care însă le recomandăm numai persoanelor supraponderale. Cu ajutorul acestora se elimină o cantitate mare de toxine, iar grăsimile se topesc  numai acolo unde stratul adipos este mai mare.

Epilare definitivă cu aparatură de ultimă generaţie
- Femeia modernă apelează tot mai des la epilarea definitivă... Este o opţiune pe care o găseşte la „Michelle”?
- Desigur! Aici deţinem un aparat de ultimă generaţie pe bază de laser şi de lumină, fiind unul dintre cele şase existente în Europa! Evident, este folosit pentru epilarea definitivă. Rezultatele sunt eficiente şi, din maximum cinci şedinţe (pentru persoanele cu pilozitate mare), făcute la un interval de trei-patru săptămâni, nu veţi mai avea nicio problemă pe o perioadă de cinci ani. Pe lângă epilarea definitivă, aparatul mai tratează şi leziunile vasculare, varicele, funcţionând după principiul de fotoîntinerire. Aplicarea este foarte plăcută şi nu înroşeşte pielea, datorită sistemului de „gheaţă”. De asemenea, dacă doamnele o doresc, pot opta şi pentru epilarea cu ceară.

- Celulita, eterna problemă... Aveţi ac de cojocul ei?
- Clientele pot beneficia, în funcţie de rezultatul analizelor, şi de vacuum, de împachetări cu alge pentru arderea grăsimilor, de împachetări cu parafango (procedeu de diminuare a celulitei şi de hidratare cutanată). Cu ajutorul acestor proceduri drenăm şi eliminăm o parte din toxine. Microsauna umedă are opt principii concomitente de acţiune. Aparatul joacă un rol important în detoxifierea organismului  şi în înlăturarea aspectului inestetic al cojii de portocală al pielii.
Un alt dispozitiv, acela de electrostimulare, constă în aplicarea electrozilor pe zonele recomandate de medic. Electrozii vor fi setaţi la un nivel optim de suportabilitate, iar poziţionarea ulterioară în tunelul cu infraroşii va dubla efectul, crescând  activitatea intercelulară, accentuând metabolismul celular, mărind totodată procesul de slăbire şi vindecând vergeturile în stadiu incipient. Aparatul beneficiază şi de un fotosistem, pentru monitorizarea clientelor care sunt „lucrate” la acest dispozitiv. Pe parcursul tratamentului se face o poză şi astfel se pot observa rezultatele (de exemplu, aspectul tegumentului înainte şi după).

„Drenajul limfatic primar, realizat prin presopunctură”
- Cum putem scăpa de retenţia de apă din organism?
- Cu ajutorul aparatului ce asigură un drenaj limfatic primar (se elimină lichidul reţinut de organism) prin presopunctură. Acest tratament se recomandă cel puţin o dată pe săptămână.

- Tonifierea musculaturii este foarte importantă. Putem face asta fără să asudăm „trăgând de fiare”?
- Sigur că da! La „Michelle” puteţi lucra cu aparatul preferat al Madonnei, ce se bazează pe gimnastică vibraţională. În 10 sau cel mult 20 de minute de exerciţiu fizic, în funcţie de zonele musculare pe care vrem să le lucrăm, sub atenta supraveghere a medicului. Rezultatele sunt vizibile chiar după prima şedinţă.

- Plaja e departe... timpul, preţios. Ce putem face pentru un bronz frumos?
- Pentru a obţine un bronz frumos în orice anotimp vă recomandăm solarul vertical. Clienţilor care sunt la prima şedinţă li se va face un test şi, în funcţie de rezultate, se va stabili un număr de minute de expunere, începând de la şapte şi ajungând până la 15 minute. Sistemul de lămpi încrucişate acoperă toate părţile corpului, asigurând o culoare uniformă. Relaxarea este maximă, existând şi posibilitatea de a asculta muzică în interiorul solarului.

Cremă unicat pentru fiecare prin... recoltare de celule!
- Ce inovaţii aveţi în materie de estetică facială?
- Lucrăm cu doi medici foarte buni, unul francez şi altul austriac, specializaţi în domeniul esteticii faciale şi corporale. Avem acum posibilitatea de a mări sânii, nu prin implanturi cu silicon, ci prin aport hormonal personalizat.
Medicul din Franţa face microinjecţii de înfrumuseţare cu acid hialuronic, redând feţei un aspect natural. Procedura se repetă la un interval de şase luni sau un an, în funcţie de profunzimea ridurilor. De asemenea, se poate injecta acid hialuronic în sâni, pentru augmentare. Se aplică în sens circular şi se masează periodic câteva zile, până ce se difuzează în toată zona. Nu există niciun fel de efecte secundare.

- Ce rol au hormonii în aceste proceduri?
- În prezent, colaborăm cu un institut hormonal din Austria, iar cel care face analizele este doctorul meu, cel care m-a ajutat enorm. El măreşte sânii doritoarelor prin injecţii hormonale, putând întârzia totodată apariţia menopauzei. Medicul austriac este cel care fabrică inclusiv creme de faţă personalizate, prin recoltare de celule şi cercetarea acestora. Astfel, orice clientă poate beneficia de acest tip de cremă.

Aparatură demnă de… Bill Gates

- Dacă un client cere o anume coafură/frizură, stiliştii salonului îl pot sfătui care ar fi cea mai bună opţiune?
- Specialiştii noştri în domeniu sunt în temă cu ultimele tendinţe, dar pot efectua masaje capilare şi pot aplica tratamente pentru păr. Avem şi un salon special pentru bărbaţi, cu echipamente performante importate din Japonia, cu un scaun vibraţional şi relaxant, pe care îl mai deţin doar trei persoane din lume, una dintre ele fiind Bill Gates. Totodată, clienţii pot opta pentru manichiura şi pedichiura clasice sau pentru unele spa pe un pat relaxant, beneficiind de tratamente profesionale.

„În ziua de astăzi, tratamentele de înfrumuseţare sunt o necesitate”

„În acest domeniu trebuie să demonstrezi că respecţi cerinţele legale aplicabile naţional şi internaţional, că te interesează impactul produselor şi serviciilor tale asupra clienţilor”

Baia Cleopatrei

- Care sunt modalităţile de relaxare din centrul dumneavoastră?
- Avem două camere speciale: „camera VIP”, în care se află şi „baia Cleopatrei” şi camera orientală, unde vă aşteaptă un specialist în acupunctură. Fiind eu însămi o persoană foarte activă şi cu puţin timp liber, mi-am propus să realizez un spaţiu în care să pot face toate tratamentele de înfrumuseţare. Mai mult, deţinem un echipament special adus din Japonia, care are un ritual incredibil. Clientul stă întins pe pat şi este acoperit la ochi pentru a nu se concentra la nimic altceva decât la masajul capilar. Acest aparat are o cască cu aburi, ce permite deschiderea cuticulei firului de păr, realizându-se astfel penetrarea eficientă a tratamentelor. Şi, pentru că vorbeam despre regina egipteană, trebuie să menţionez renumita sa metodă de relaxare, baia în lapte şi miere. Aceste produse sunt aduse din Franţa şi suntem singurii importatori din România. După baia relaxantă se poate face împachetare cu miere, care hrăneşte pielea.