Main menu

header

738 4 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Lista deja foarte lungă a vedetelor care intră în industria cosmetică se tot mărește. Pare că toate starurile își doresc să vândă produse de înfrumusețare, iar succesul unora ca Rihanna, Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Eva Mendes, Miranda Kerr, Jessica Alba sau Salma Hayek nu face decât să le stimuleze apetitul.

Lady Gaga

Fond de ten, tuș de ochi, rujuri, blush-uri

738 4 2Piața rimelurilor, a parfumurilor și a serumurilor pare să fie suficient de încăpătoare pentru o serie întreagă de noi intrări celebre în lumea înfrumusețării. În plină vogă, Lady Gaga și compania sa, Ate My Heart Inc., pregătește o linie de cosmetice sub titlul „Haus Beauty”. Colecția va avea de toate - fond de ten, tuș de ochi, rujuri, blush-uri, loțiuni, serumuri, tonere, creme hidratante și autobronzant.

Serena Williams

Îngrijirea pielii, make-up

Publicația „Teen Vogue” anunță că faimoasa tenismenă Serena Williams și-a înregistrat brandul de cosmetice „Aneres” (numele său citit invers) pentru colecțiile de haine cu un an în urmă, iar acum pregătește, cu aceeași denumire, o extindere a producției pe domeniul îngrijirii pielii, make-up, produse de igienă. Colecția sportivei include, potrivit patentului, și parfumuri, loțiuni, gloss-uri de buze, farduri de pleoape, tuș de ochi și mascara.

Gwen Stefani

Lacuri de unghii și protecție solară

738 4 3Cu mai bine de un an în urmă, Gwen Stefani a înregistrat marca de cosmetice „P8NT”. Potrivit revistei „TMZ”, actrița va lansa o linie de rujuri, lacuri de unghii, produse pentru îngrijirea părului, parfumuri și loțiuni de protecție solară. Spre deosebire de alte staruri care abia acum își încearcă forțele în industrie, Stefani a mai colaborat cu Urban Decay.

Hailey Bieber

Strălucirea tenului

Pentru admiratorii modelului Hailey Bieber este o încântare vestea că fashionista a înregistrat marca de înfrumusețare „Bieber Beauty”, care a fost recent aprobată. După mai multe colaborări cu L’Oréal Professionnel, Model Co. sau Bare Minerals (a cărei imagine încă este), Hailey intră cu propria linie pe piața frumuseții și se presupune că produsele pe care le va lansa vor avea legătură cu strălucirea tenului, atât de caracteristică vedetei.

Ariana Grande

Scruburi, pudre de corp

Are deja șase parfumuri care îi poartă numele, dar Ariana Grande vrea mai mult. Compania sa, GrandAri, a înregistrat marca numită „Thank U, Next” și pregătește o linie completă de parfumuri, loțiuni de îngrijire a pielii, scruburi, geluri, pudre de corp etc., anunță „The Hollywood Reporter”. Nici Cardi B nu stă degeaba. Solista și-a depus recent cererea de înregistrare pentru brandul „Okurrr” și, fără să dea prea multe detalii, afirmă doar că intrarea în industria frumuseții este „ceva ce dorește să facă”.

Kendall Jenner

Cosmetice pentru igiena personală

738 4 4În urma colaborării cu Moon, Kendall Jenner a descoperit „gustul” pentru produsele de înfrumusețare și nu a stat prea mult pe gânduri. Potrivit WWD, cererea pentru înregistrarea brandurilor de cosmetice „Kendall Jenner” și „Kendall” a fost depusă recent, iar în conformitate cu documentația supusă aprobării, vedeta intențio- nează să lanseze tot ce înseamnă produs de înfrumusețare, de la îngrijirea pielii și cosmetice pentru igiena personală la parfumuri și lacuri de unghii.

Khloé Kardashian a depus cererea de înregistrare a brandurilor „KOKO Kollection“ și „KOKO Kollection by Khloé Kardashian“, prin care își marchează intrarea pe cont propriu în lumea industriei înfrumusețării