Main menu

header

741 5 1de Valeria Roman şi Nicoleta Gheorghe

Anul 2019 readuce pe tapet moda din trecut în materie de coafuri. Ionela Coman, hairstylist la Rasha Beauty Salon, vă sfătuieşte să vă jucați cu nuanțele și culorile, căci nu veți grești. Se poartă mixurile de nuanțe de blonduri calde cu lumini care să evidențieze trăsăturile, dar și nuanțele de coniac și scorțișoară. Tunsoarea în vogă este bobul lung, dar noutatea acestui sezon este, fără doar și poate, bretonul, fie el lung și franjurat sau foarte scurt.

Ideal pentru femeile cu păr lipsit de volum

Acest tip de breton este recomandat tuturor persoanelor, fiind lung. Oferă un look lejer și proaspăt, iar dacă nu vă doriți o schimbare majoră de lungime, dar vreți puțin volum în față, aceasta este soluția câștigătoare. De asemenea, este alegerea perfectă dacă nu vă îndurați să mergeți pe varianta breton care acoperă fruntea. „Vorbim despre o tunsoare care arată că aveţi o lungime şi o formă la modă şi uşor de stilizat, ceea ce este atât de important în ziua de azi. Pe lângă bretonul lung și franjurat, se mai poartă și cel foarte scurt. Bretonul lung este potrivit pentru persoanele comode și cu un păr fin și lipsit de volum, iar cel scurt și franjurat persoanelor dinamice, cu personalitate și atitudine”, a completat Ionela Coman.

Blondul argintiu s-a demodat

741 5 2Tendinţele în materie de culoare sunt blondurile calde și amestecul nuanțelor de bej, maro şi auriu. Anul acesta, doamnele care au insistat pe blondul argintiu, alb şi nuanţe de blond foarte rece trebuie să renunțe la ele, pentru că nu mai sunt la modă. Tunsoarea anului 2019 este bobul lung şi bretonul fringe, cum poartă celebra Kendall Jenner. Sora lui Kim Kardashian nu a lansat ea această modă, ci s-a inspirat de la actrița Briggite Bardot, care, în anii săi de glorie, făcea furori cu această coafură. „Bretonul fringe se purta în anii ’60. Este bretonul care a pus-o în evidență pe Briggite Bardot. Acum a fost adaptat și stilizat vremurilor noastre, ceea ce îl face ușor de purtat. Poate fi ținut pe față sau purtat pe părțile laterale, cu cărare pe mijloc. Se așază foarte frumos unei coafuri lejere și merge la aproape orice formă a feței. Femeile tinere îl vor adora”, ne-a explicat Ionela Coman, hairstylist la Rasha Beauty Salon.

Recomandări

Pentru o față cu frunte îngustă nu se recomandă bretonul. Coafura trebuie să fie cu un pic de volum și pe linie dreaptă. Pentru o femeie cu fața rotundă nu se recomandă tunsorile franjurate sau breton. O față ovală este ideală pentru orice tunsoare și coafură. Ochilor albaștri și tenului deschis stiliștii recomandă nuanțe de la blond deschis până la șaten. Ochii căprui sau negri și ten măsliniu se îmbină perfect cu nuanțe calde și luminoase.