Main menu

header

751 5 1de Carmen Ciripoiu şi Florica Pintea

Dacă machiajul și vestimentația, spun profesioniștii, trebuie să se îndrepte în acest anotimp către mai mult mister, la capitolul unghii se vorbește despre trendurile îndrăznețe. Sunteți pregătite ca în toamna aceasta să aveți cele mai senzaționale unghii? Care sunt cele mai hot combinații de nuanțe din acest sezon, aflați de la specialista Margareta Mihai (medalion), de la salonul VicMar (număr de telefon: 0723.765.676).

Trendul de succes, transparența

Anul acesta, trendul de succes în materie de unghii va fi al celor transparente și în culori tari. Modelul este în funcție de preferințe, elegant sau excentric.

Ombre colorat, la mare căutare

Chiar dacă se folosesc nuanțe puternice, verde mușchi sau bleumarin, ombre colorat se poate obține ușor, combinând lacul transparent/alb cu o culoare tare. De data aceasta, culoarea este pusă în partea superioară a unghiei, iar lacul deschis, aplicat pe vârfuri.

Efectul de oglindă va completa perfect o rochie de seară

751 5 2Dacă trebuie să participați la un eveniment deosebit, alegeți manichiura cu efect de oglindă. O puteți face pe toate degetele, pe unul singur sau pe un strat de contrast mat.

Multicolora se menține!

Credeați cumva că manichiura multicoloră e un trend al verii? Nicidecum, pentru că se prelungește și în această toamnă, însă trebuie să aveți grijă la culorile folosite. Așa că locul nuanțelor neon va fi luat de muștar, gri, bleumarin, cărămiziu și bordeaux.

Alegeți folia de transfer și veți străluci!

Orice manichiură de toamnă va fi mai frumoasă dacă va conține fâșii de folie în nuanță argintie și aurie, va ademeni și va încânta în același timp.

Roșii seducătoare, decorate cu autocolant auriu

Culoarea roșie face parte din topul culorilor clasice în designul unghiilor. În această toamnă însă, le puteți acoperi cu un autocolant auriu, iar efectul este uimitor.

Lacrimi de cobalt

Perfectă pentru unghiile scurte este manichiura cu lacrimă de cobalt. Bineînțeles, se utilizează tot o culoare tare, dar nu pe toată suprafața unghiei, ceea ce creează spațiu.

Caviar în toate formele

751 5 3Manichiura de tip caviar este o tendință pe care merită să o încercați cel puțin o dată în această toamnă. Nu doar pentru că este un stil nou, ci pentru că îmbină esteticul cu extravaganța.

Portocaliu, nuanța iubită a anotimpului

Și tot pentru unghiile scurte, apelați la tonuri de portocaliu potolit, cu vibrații cuminți, asemenea frunzelor care se aștern pe pământ.

Simboluri de Halloween

751 5 4Ce ar fi Halloween-ul fără o manichiură „de groază”, care să vă pună în valoare costumația? Dacă nu vă hotărâți la un singur model, le puteți avea pe toate împreună sau separat, de la dovleci, zombie, mumii, lilieci sau pânze de păianjen.

Cu frunze de arțar, stejar sau mesteacăn…

Toamna aceasta este foarte căutată manichiura cu frunze de stejar, arțar sau mesteacăn sau, de ce nu, puteți pune pe unghie și ramura unui scoruș… Va arăta senzațional!