Main menu

header

762 5 1de Carmen Ciripoiu şi Eduarrd Popa

Când vine vorba despre noaptea de Revelion, o femeie trebuie să fie specială. Pentru că eticheta se impune indiferent în ce loc v-ați afla. Iar mitul că veți face impresie bună doar dacă vă veți cumpăra haine noi acum s-a spulberat. Puteți arăta senzațional doar dacă vă veți uita prin dulap. Veți găsi lucruri minunate cu care să vă asortați de Revelion și să demonstrați tuturor că aveți clasă.

Ținută lejeră pentru munte

762 5 2Anul acesta v-ați îndeplinit un vis și veți petrece Revelionul la munte? Sigur că vreți să arătați impecabil, însă nu v-ați gândit la un aspect: în cazul unei petreceri la cabana, dacă vă veți încălța în sandalele cu toc de 12 veți fi ridicolă. În consecință, alegeți pentru noaptea dintre ani o ținută lejeră, demnă de locul în care vă aflați. Cel mai potrivit ar fi un pulover cu paiete, la care să asortaţi un ruj roșu, şi aţi ieşit din anonimat.

Rochia neagră, colacul de salvare

Nu ați avut timp să umblați după o ținută festivă sau, pur și simplu, posibilitățile financiare au fost reduse în acest an? Nu aveți de ce să vă faceți probleme pentru că rochia neagră de anul trecut este colacul de salvare. Iar pentru a arăta ca nouă, nu trebuie decât să îi puneți o curea metalică, strălucitoare sau, pentru a fi și mai elegantă, legați o bucată de satin negru, într-o fundă mare în talie. Efectul este uimitor. Puteți asorta rochia neagră cu cercei cât mai lungi ori puteți purta mai multe șiraguri de perle sau un colier cât mai opulent.

Întotdeauna paiete!

762 5 3Indiferent unde vreți să petreceți Revelionul, paietele nu trebuie să lipsească. Fie că e vorba despre o fustă, o bluză sau, de ce nu, o vestă care arată extraordinar peste o cămașă descheiată la câțiva nasturi. Doar vreți să fiți cea mai sexy femeie, nu-i așa? Iar dacă vă aflați într-un loc friguros sau mergeți pe la casele prietenilor, fusta cu paiete se asortează foarte bine cu o pereche de ciorapi groși, opaci, un pulover și, de ce nu, o geacă de blugi. Nu uitați de cizmele înalte, care vă fac să arătați trăsnet. Sigur că puteți opta și pentru o pereche de pantaloni lejeri, la care să asortați un sacou cu paiete.

Înveșmântați încheieturile mâinilor în coliere de perle

Aveţi în şifonier un pulover alb, subțire, din tricot? Și o fustă lungă neagră, care vă place atât de mult? Este o ținută extraordinară pentru acest Revelion. Iar domnișoarele pot opta fără nicio problemă pentru o pereche de jeanși. Scoateți din cutie și cerceii fabuloși, iar pentru a da o notă de și mai mare eleganță, înveșmântați încheieturile mâinilor în coliere de perle, pe care le înfășurați de mai multe ori.

Improvizaţi accesorii statement

Nu v-ați gândit niciodată că rochia purtată la nuntă sau botez poate fi transformată ușor într-una pentru noaptea dintre ani? Nu trebuie decât să o temperați folosind un pulover sau un cardigan și o pereche de ciorapi opaci. Nu aveți un colier mare la îndemână? Nu-i nimic, împletiți mai multe șiraguri și lanțuri, apoi prindeți-le la gât cu o panglică de satin. Rochia e minunată, dar părul nu vă place cum stă? Îl puteți prinde în diverse feluri folosind o eșarfă cu paiete sau una colorată pe care anterior ați ataşat o broșă. Deschideți ușile dulapului ori de câte ori sunteți în impas și veți rămâne surprinsă câte ținute incredibile puteți alege.