Main menu

header

782 4 4de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Pentru orice femeie care își respectă și îşi îngrijește imaginea, ochii sunt o parte extrem de importantă a rutinei zilnice. Cum cearcănele pot fi oricând o problemă în condițiile stilului de viață modern, plasturii anticearcăn și pentru contur vin să suplinească nevoia de a avea ochi proaspeți și odihniți.

Reduc liniile fine

Plasturii anticearcăn pentru ochi combat apariţia oboselii şi a liniilor fine. Ridurile sunt reduse, iar zona ochilor capătă un aspect relaxat şi odihnit. Plasturii sunt creaţi special cu hidrogel care elimină o doză suficientă de compuși pentru cele mai bune efecte. Ingredientele active din plasturii anticearcăn ajută la reducerea liniilor fine de expresie, a ridurilor şi a micilor umflături. Printre nenumăratele variațiuni de plasturi se remarcă cei din bumbac de calitate, fără parabeni, pigmenţi sau parfum, care asigură o livrare optimă a produsului în piele. În mod obișnuit, plasturii anticearcăn se aplică pe pielea curată şi uscată, direct sub ochi. Se lasă să acţioneze între 20 şi 30 de minute, după care se îndepărtează uşor. Folosirea zilnică a plasturilor va avea un efect de durată.

Destinaţi accentuării conturului

Plasturii pentru ochi special destinați accentuării conturului au de regulă o țesătură delicată, sunt îmbibați cu gel cu compuși activi vegetali și, pe lângă efectul de limpezire a conturului ochilor, tratează cearcănele și estompează ridurile. Specialiștii recomandă aplicarea plasturilor pentru contur dimineața, pe piele curată. După plasarea plasturilor pe ochi, se lasă să acționeze 25 de minute, apoi se îndepărtează ușor. Pentru un rezultat optim se continuă tratamentul cu o cremă de contur. Plasturii se pot folosi o dată pe săptămână pentru întreținere sau înainte de evenimente speciale. Printre efectele acestor plasturi se numără atenuarea semnificativă a cearcănelor, luminarea ochilor, accentuarea conturului acestora, precum și un aspect odihnit, decongestionat, în zona ochilor.

Formulă preparată acasă, împotriva umflăturilor

782 4 5Plasturii pentru reîmprospătarea ochilor se pot face și acasă. Pentru a prepara formula, aveți nevoie de ceai de mușețel, pudră de alge marine, hârtie cerată alimentară. După ce faceți ceaiul, care va avea efect natural de înălbire, de eliminare a petelor întunecate și de reducere a umflăturilor, puneți în lichid o linguriță cu pudră de alge și amestecați până obțineți o pastă consistentă. Vărsați amestecul pe hârtia cerată, lăsați să se răcească, apoi decupați într-o formă care să se muleze perfect pe cearcăne. Lăsați să acționeze 20 de minute, apoi îndepărtați. Puteți îmbunătăți tratamentul cu o formulă de serum hidratant, preparat tot acasă, și pentru care este nevoie de 1/2 linguriţă cu vitamina E uleioasă şi conţinutul a cinci capsule de ulei de luminiţa-nopții. Se amestecă şi se aplică pe plasturii îmbibaţi în infuzie de muşeţel şi pulbere de alge. Se dă la rece și înainte de culcare se plasează plasturele cu blândeţe pe zona de sub ochi, pentru 10-15 minute.

După tratamentul cu plasturi anticearcăn, machiajul trebuie să includă fond de ten şi iluminator, care vor asigura o imagine perfectă şi o privire luminoasă