Main menu

header

811 4 5de Călin Popa şi Florica Pintea

După ce multă vreme sistemele de albire a dinților au fost evitate din cauza efectului potențial de subțiere a smalțului, un dispozitiv revoluționar, cu lumini LED, vine să schimbe regula jocului, asigurând o dantură strălucitoare, în confortul de acasă și cu efecte secundare minime.

Urmări mai rapide și mai vizibile

GLO Brilliant combină un sistem de lumini și de încălzire a suprafeței dinților care accelerează producerea de peroxid de oxigen în condiții de siguranță. Utilizarea acestui dispozitiv de ultimă generație are ca efect o formulă de albire a danturii cu urmări mai rapide, mai lejere și mai vizibile. Dispozitivul vine alături de un gel special, vegan, care nu conține gluten sau latex și care se aplică pe dinți înainte de a monta aparatul. Un alt avantaj al dispozitivului este acela că albește toată dantura în aceeași ședință. Ușor de folosit, aparatul nu necesită folosirea mâinilor, oferind utilizatorului toată libertatea de micare și posibilitatea de a face alte activități în timp ce dispozitivul acționează.

Se utilizează cel puțin 32 de minute pe zi, cinci zile la rând

Utilizarea GLO Brilliant nu afectează gingiile. Practic, prin efectele sale, acest dispozitiv imită albirea profesională, cu condiția să fie utilizat cel puțin 32 de minute pe zi, timp de cinci zile la rând. Rezultatul este o albire mult mai ieftină, mai confortabilă și mai uniformă decât cea care se obține de regulă în cabinetele stomatologice. Înainte de utilizare, este foarte important ca aparatul să fie încărcat. Apoi se aplică un strat subțire de gel, iar dacă gingiile sunt sensibile, producătorul pune la dispoziția utilizatorilor o formulă specială de balsam protector. Se fixează aparatul pe dantură, iar după cele opt minute ale sesiunii, acesta se va opri automat. Se clătește gura cu apă călduță, iar dacă se repetă procesul timp de zece zile, efectul de albire este și mai spectaculos.

Pe durata tratamentului de albire se recomandă evitarea alimentelor și băuturilor care pătează dinții