Main menu

header

Sfatul unui specialist este preţios în orice domeniu. Iar când este vorba despre frumuseţe, este cu atât mai bine venit. Iată câteva dintre aceste trucuri menite să vă facă frumoase şi să arătaţi mereu îngrijite. 

Clătiţi părul cu apă rece după vopsire
     Pentru un un păr frumos şi sănătos, folosiţi o dată la cinci spălări o mască revitalizantă sau hidratantă.  După fiecare spălare clătiţi părul cu apă minerală. Acest mic truc va da vitalitate şi strălucire părului.  După vopsire, mai ales dacă aţi ales culori închise sau roşcate, clătiţi cu apă rece. Va ajuta vopseaua să reziste mai mult. 

Aplicaţi fondul de ten cu degetele
    Atunci când vă machiaţi, cea mai bună metodă de aplicare a fondului de ten este cu propriile degete.  Dacă aveţi un ten uscat, alegeţi un fond de ten sub formă de baton. Iar tenul gras are nevoie de un produs cu o formulă fără ulei. Pentru un aspect mai tânăr, folosiţi un blush într-o nuanţă de roz.  Dacă aveţi ochii mici, folosiţi puţin fard alb sau auriu în colţul interior al ochiului. Veţi crea astfel un efect de mărire instantaneu. 

Masajul facial tonifică pielea
     Ochii umflaţi şi obosiţi se revitalizează foarte uşor dacă ţineţi în permanenţă un gel de ochi în frigider şi îl folosiţi la nevoie.  Masajul facial ajută pielea să îşi păstreze tonusul. Faceţi câteva mişcări în fiecare seară, înainte de culcare.  Înainte de epilarea cu lama, dacă folosiţi această metodă, lăsaţi picioarele puţin în apă caldă.  
Cristina Tache