Main menu

header

883 4 1de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Cinci arome solide, foarte concentrate, care se pot amesteca după preferințe de fiecare cumpărător, sunt la baza noului concept recent lansat sub numele „Made By Me” („Făcut de mine”).

Înfrumusețare pe cont propriu

Una dintre tendințele majore ale industriei cosmeticelor în general și a parfumurilor în special sunt formulele solide. De la această realitate a pornit expertul în parfumuri Nathalie Duran. Formule compacte, stratificare, design și ambalare eco, toate acestea sunt incluse în noul concept de brand, care combină mai multe dintre tendințele majore ale momentului. „Am asistat la trendul de personalizare și la faptul că oamenii își preiau îngrijirea și înfrumusețarea pe cont propriu, apelând și la tutoriale și influenceri. Am aplicat această mișcare pentru parfumuri și astfel propunem consumatorilor să-și scoată la lumină personalitatea și emoțiile interioare, elaborându-și propriul registru de arome”, explică Duran.

Nota dominantă este decisă de consumator

„Made By Me” implică suprapunerea mai multor esențe, facilitând o versatilitate de excepție - în fiecare zi sau într-un moment diferit al zilei, nota dominantă poate fi decisă de consumator, astfel încât fiecare utilizare este deasupra constrângerilor impuse de formulele fixe olfactiv, cum sunt cele pe bază de apă. Duran propune formule solide care nu sunt grase, fiind, în același timp, moi și frumos colorate. „Am lucrat la soluții care conțin culori ce se estompează pe piele”, adaugă Duran. Așa au apărut cele cinci formule solide centrate în jurul esenței All Over U Musk, un parfum cu caracteristici complete, care servește drept bază pentru fiecare variantă. Combinațiile se pot face cu Candide Blossom, în note de floare de portocal, de Orange Fever, Blitz Fig sau Musk Crush, variantă cu accente senzuale.

Fără parabeni, ftalați sau alcool

Pentru a obține echilibrul corect între miresme, aspect considerat esențial pentru o bună eliberare a mirosului, specialiștii brandului recomandă dozarea culorilor deschise mai mult decât a celor închise, care au note mai puternice și mai persistente. „În ceea ce privește puterea de rezistență și persistența, utilizatorul va fi pe deplin mulțumit”, afirmă Duran. Formulele „Made By Me” nu conțin parabeni, ftalați și alcool, iar ambalajul este realizat din carton 100% reciclabil sau reutilizabil, acoperit cu un strat de bioplastic. În 2022, brandul va lansa o nouă paletă de cinci parfumuri.

„Recomandăm formule olfactive combinate din maximum trei parfumuri, adăugând eventual câteva note ale celorlalte în funcţie de moment sau de starea de spirit“ Nathalie Duran, expert în parfumuri