Main menu

header

886 4 3de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

IRIS Iluminator Eye Massager este un dispozitiv care reușește să aducă în mileniul trei o veche practică asiatică de întinerire a ochilor prin masaj. Utilizarea acestui aparat are ca efecte eliminarea cearcănelor și a tuturor semnelor de obo- seală ce se văd rapid în dreptul ochilor, mai ales după orele lungi petrecute în dreptul ecranelor inteligente.

Accelerează circulația sangvină

IRIS Iluminator Eye Massager are un aspect futurist, simplu, aproape de jucărie SF, fiind imaginat astfel încât să devină nu doar foarte prietenos cu zona ochilor, ci și ușor de utilizat. Bazat pe o veche practică asiatică, acest dispozitiv tratează cearcănele, inflamațiile și pungile de sub ochi, astfel încât are ca efect rapid redarea strălucirii acestei zone atât de expresive a chipului. Folosind tehnologia Alternating T-Sonic, IRIS Iluminator accelerează circulația sangvină sub pielea atât de delicată din jurul ochilor, într-o manieră adaptată exact particularităților acestei zone a feței, astfel încât să restaureze imediat limpezimea privirii și impactul unor ochi odihniți, proaspeți, ca după un somn odihnitor. Dispozitivul imaginat de Foreo tratează ochii în două moduri cu impact puternic. În primul rând, este vorba despre Pure Mode, care reproduce terapia manuală de atingere. Inspirat de masajele limfatice tradiționale, inovatorul IRIS sporește beneficiile vizibile ale acestei tehnici dincolo de efectele obținute doar prin masajul cu vârful degetelor, având ca urmare imediată netezirea conturului ochilor. În modul Pure, IRIS reproduce ușor, cu multă blândețe, senzația unui masaj manual, cu mișcări blânde de atingere, pentru a preveni semnele de îmbătrânire înainte ca acestea să înceapă să se dezvolte.

Similar unui tratament profesional

Cel de-al doilea mod de acțiune al dispozitivului IRIS Iluminator Eye Massager, numit Spa, imită un tratament profesional pentru ochi, combinând senzația de atingere cu pulsații delicate, acoperind eficient toată zona prin simpla alunecare peste piele. Destinat atenuării semnificative a semnelor trecerii anilor care deja s-au instalat, acest mod de acțiune scutește utilizatorul de vizite regulate la saloanele de înfrumusețare, fiind promovat ca o alternativă în confortul casei cu care se obțin aceleași rezultate. 

Moale, curbat, cu opt viteze

Designul din silicon, moale și neted, al dispozitivului este curbat, pentru a se așeza perfect pe conturul ochilor, permițând astfel un masaj delicat al zonei. Complet rezistent la apă și cu opt viteze, IRIS Iluminator Eye Massager este ușor, lesne de transportat, iar fiecare încărcare completă durează până la 50 de utilizări. Se aplică în câteva puncte o cremă pentru ochi sau un serum obișnuit și se lasă IRIS să întindă această bază, apoi se menține câte 30 de secunde pe conturul ochiului stâng, după care se repetă pentru cel al ochiului drept.

Hipoalergenic, fără ftalați, IRIS Iluminator Eye Massager este fabricat din silicon neporos, de calitate medicală, care rezistă acumulării bacteriilor