Main menu

header

de Cristina Tache

Părul lung şi frumos a fost dintotdeauna o armă de seducţie pentru femei, chiar dacă acestea nu erau tot timpul conştiente de acest lucru. Femeile de astăzi tânjesc după strălucirea perfectă a părului, aşa cum văd în reclamele tv. Reprezentantele sexului frumos folosesc produse care mai de care mai profesioniste şi mai scumpe, dar nu ştiu că soluţia este la îndemâna tuturor: apa rece, plus câteva mici secrete pe care vi le împărtăşim.

Nu-l şamponaţi zilnic
Obiceiul de a şampona părul în fiecare zi nu are efecte benefice asupra acestuia. Este de ajuns să îl spălaţi o dată pe săptămână în cazul părului uscat şi de două-trei ori în cazul celui gras.
Evitaţi apa fierbinte atunci când vă spălaţi pe cap. Folosiţi apa rece, în special pentru clătire. Apa fierbinte usucă părul şi îi conferă un aspect tern. Pe de altă parte, apa rece face părul mai puternic şi mai plin de strălucire.
Folosiţi în mod regulat măşti hidratante. Sunt recomandate cele naturale sau cele profesionale, aplicate în saloanele de înfrumuseţare. Nu urmaţi diete rapide de slăbire, pentru că acestea afectează atât sănătatea organismului, cât şi pe cea a părului şi a pielii.