Main menu

header

de Cristina Tache

De câte ori nu aţi invidiat celebrităţile pentru frumuseţea lor, pentru tenul sănătos sau pentru părul aranjat perfect? V-aţi gândit probabil că este nevoie de bani mulţi pentru a arăta la fel de bine ca vedetele din reviste. Însă, realitatea nu este atât de crudă. Cu puţină răbdare şi cu îndemânare, puteţi avea un păr la fel de frumos şi plin de volum ca acela al femeilor celebre. Iată câteva secrete pentru un păr cu volum.

Tundeţi părul în scări ca Victoria Beckham!
Căutaţi produse de păr special create pentru a conferi volum. Eva Longoria le foloseşte tot timpul. Aplicate la rădăcină, sub formă de gel sau de spray, aceste produse dau volum părului lipsit de vitalitate.
Tundeţi părul în scări! Dacă aveţi un păr fin şi moale, apelaţi la o tunsoare în trepte ca a Victoriei Beckham (foto). Dacă sunteţi curajoase, tundeţi-vă bob şi aveţi grijă ca părul să fie tot timpul drept. Secretul reuşitei este ca părul să fie mai scurt în sus, pentru a da volum.

Folosiţi bigudiuri
Buclele vor da părului dumneavoastră un volum de invidiat dacă veţi opta pentru bigudiuri. În cazul în care lungimea părului este medie, bigudiurile se vor preta perfect. Urmaţi exemplul lui Jennifer Lopez, care apelează la acest truc pentru a avea o coafură perfectă. Pentru onduleuri mari, rulaţi pe bigudiuri doar jumătate din lungimea părului.
Dacă vă place să purtaţi breton şi vă avantajează, aranjaţi-vă părul în stilul Brigitte Bardot. Uitaţi de părul întins şi de bretonul drept. Prindeţi-l sub formă de buclă şi veţi vedea diferenţa.