Main menu

header

de Claudia Stan

Simona Pătruleasa s-a născut la 17 noiembrie 1974, la Râmnicu Vâlcea, şi a venit în Bucureşti pentru a-şi completa studiile. A urmat cursurile Facultăţii de Drept, însă jurnalismul sportiv a fost meseria ce i-a deschis porţile succesului. În urmă cu doi ani, frumoasa prezentatoare a fost declarată cea mai sexy femeie din lume de o revistă pentru bărbaţi, surclasându-le pe faimoasele Jessica Alba şi Scarlett Johansson. Mereu în formă şi gata să încerce lucruri noi, Simona a acceptat să treacă la pupitrul ştirilor generale de la Kanal D. Pe lângă activităţile mondene, superba prezentatoare adoră să gătească şi să-şi menţină tonusul cu ajutorul câtorva exerciţii zilnice. Mai multe despre secretele fumuseţii sale ne va povesti chiar ea.

Adepta stilului clasic
- Se spune că femeile petrec foarte mult timp îngrijindu-se. Ce reprezintă oglinda pentru o femeie?
- Pentru mine, oglinda este „un rău necesar”. Mă uit în ea foarte rar, doar când plec de acasă şi în cabina de machiaj, înainte să intru în emisie. Nu sunt genul de femeie care să aibă în permanenţă un astfel de obiect în geantă. Cât despre stilul vestimentar aş putea să vă spun că nu pun prea multe culori într-o singură ţinută, şi tind să port lucruri clasice. Cel mai important este să nu cazi în ridicol.

- Cum vă menţineţi silueta? Practicaţi vreun sport?
- Într-o vreme preferam să merg la sală, dar de ceva timp fac sport acasă, 40-45 de minute zilnic (gantere, stepper şi bicicletă). Mişcarea zilnică mă ajută să mă menţin într-o formă fizică bună.

„Prefer produsele naturiste”
- Ca om de televiziune trebuie să suportaţi un machiaj încărcat, profesionist. Cum vă revigoraţi tenul după demachiere?
- Mă demachiez foarte bine, după care îmi dau cu o loţiune tonică, iar apoi cu o cremă hidratantă şi cu una pentru conturul ochilor. Atunci când sunt foarte obosită obişnuiesc să îmi fac şi o mască.

- Utilizaţi doar produse de marcă sau apelaţi şi la produse naturiste?
- Nu am încredere în mărcile scumpe! Într-adevăr, miros foarte bine, arată bine, dar nu am siguranţa că sunt proaspete. Prefer să folosesc produse naturiste, de la Plafar. Oricum, eu nu cred în miracolul cremelor. Este adevărat că îţi hidratează pielea, însă nu fac minuni pentru întinerire.

„În week-end mă premiez cu ceva dulce”
- Care e alimentaţia corectă pentru menţinerea unei diete echilibrate?
- În timpul săptămânii mănânc doar grătar cu salate, iar în week-end mă premiez cu ceva dulce sau cu mâncare pe care nu o mănânc în mod obişnuit (râde). În plus, evit, pe cât posibil, pâinea şi beau doi litri de apă pe zi şi multe ceaiuri.

- Ce sfat le daţi tinerelor care vor să îşi păstreze silueta?
- Să facă mişcare, mai ales dacă serviciul lor presupune statul la birou. Totodată, fetele, dar nu numai, ar trebui să bea multe lichide zilnic, deoarece apa hidratează corpul în întregime şi ne fereşte de multe boli. În plus, să nu exagereze cu dulciurile şi mai ales să aibă ambiţie!