Main menu

header

de Cristina Tache

Pe parcursul unui an, o femeie cumpără şi testează câteva zeci de produse cosmetice. Unele sunt absolut necesare, altele sunt doar mofturi de moment. Noi vă propunem un top al produselor cosmetice ce nu trebuie să lipsească din trusa niciunei femei.

Întorcătorul de gene
De obicei, acest instrument rămâne aruncat într-un dulap sau rătăcit prin baie, însă este foarte important pentru a da expresivitate ochilor dumneavoastră. Cu ajutorul lui puteţi obţine gene lungi şi curbate, ca acelea din reclamele de televiziune. Întorcătorul de gene se foloseşte uşor, prinzând şi ţinând strâns baza genelor preţ de câteva secunde. Puteţi repeta operaţia de câteva ori, până obţineţi aspectul pe care vi-l doriţi.

Lacul de unghii incolor
Simplitatea şi naturaleţea sunt mereu la modă şi tocmai de aceea unghiile date cu luciu incolor vor aduce un plus de stil oricărei ţinute. Lacul incolor este mult mai uşor de aplicat decât cel colorat, fiind un produs de bază în orice trusă cosmetică.

Gelul răcoritor pentru ochi
O noapte pierdută va lăsa semne pe chipul dumneavoastră. Zona în care oboseala se evidenţiază cel mai bine este cea din jurul ochilor. Un gel răcoritor diminuează efectele unei nopţi albe şi reduce senzaţia de ochi umflaţi.

Şerveţelele matifiante
Oricât de performante ar fi produsele de machiaj pe care le folosiţi, pe parcursul zilei, pielea începe să lucească. Este bine să aveţi la îndemână un pachet cu şerveţele matifiante. Ele conţin o cantitate mică de pudră şi sunt confecţionate dintr-o hârtie ce absoarbe excesul de sebum.

Rimelul dublu
Vă doriţi acel aspect de gene false, mari şi curbate, fără prea mult efort? Puteţi obţine acest efect cu ajutorul unui rimel cu dublă acţiune. Aplicaţi mai întâi baza, iar apoi rimelul propriu-zis. Nu exageraţi cu cantităţile! Acest tip de rimel este mai potrivit pentru seară şi pentru anumite ocazii speciale.

Balsamul de păr ce nu se îndepărtează
Balsamul „leave-in” poate fi un ajutor de nădejde atunci când sunteţi pe fugă şi nu aveţi timp să aplicaţi balsamul obişnuit după şamponare. Aşa cum îi spune numele, balsamul „leave-in” este un produs ce rămâne pe păr după aplicare, fără să mai fie nevoie de clătirea cu apă. Pe piaţă sunt disponibile variante sub formă de cremă, dar şi cu pulverizator.