Main menu

header

de Cristina Tache

Marile case de modă şi-au lansat deja colecţiile pentru sezonul primăvară-vară 2010, iar o femeie modernă trebuie să fie mereu la curent cu noutăţile. Tendinţele pentru acest an se axează pe elemente naturale şi pe ideea de femeie frumoasă 24 de ore din 24. Pentru a fi în pas cu moda trebuie să ţineţi cont de următoarele criterii:

Se poartă asimetriile
În 2010, rochiile şi bluzele au multe pliuri, volănaşe, dar şi tăieturi asimetrice. La mare căutare vor fi rochiile cu unul sau cu ambii umeri dezveliţi sau bluzele şi sacourile cu umerii proeminenţi, în stilul bărbătesc.

Platformele înalte se menţin în tendinţe
Pentru cele care au investit în sandale sau pantofi cu platforme, avem o veste bună: le puteţi purta şi în 2010, cu condiţia să fie foarte înalte. Nu sunt uitaţi nici balerinii clasici sau pantofii cu toc şi multe cureluşe sau bretele subţiri. Senzaţia anului sunt cizmele peste genunchi, cu toc sau fără, negre sau viu colorate.

Achiziţionaţi accesorii excentrice!
Anul acesta se vor purta bijuterii cât mai mari, inele imense, brăţări, cercei şi coliere voluminoase, ce vor acoperi încheieturile, gâtul sau decolteul. Accesorizaţi-vă ţinutele cu broşe, pălării, centuri şi bijuterii-fantezie!

Haine în tonuri pastelate
Pentru primăvara-vara 2010 alegeţi culori cât mai calde în vestimentaţie! Se poartă aspectul cât mai simplu, ce sugerează calitate şi bun gust. Cumpăraţi-vă cât mai multe rochiţe, fustiţe sau bluze în culori pastelate! Dacă vreţi să fiţi la modă în acest sezon trebuie să vă îmbrăcaţi în alb, albastru, mov, roşu, crem, auriu, argintiu, dar şi în culori calde. Piesele de rezistenţă propuse de marii creatori de modă sunt: fusta cloş, pantalonii drepţi şi strâmţi, cei scurţi, rochiile vaporoase, colanţii, imprimeurile inspirate din natură şi rochiile cu pliuri. De asemenea, nu trebuie să vă lipsească din garderobă nici clasica rochie neagră de lungime medie, sacoul cu umeri proeminenţi sau pantalonul-ţigaretă!