Main menu

header

de Cristina Tache

Femeile celebre sunt invidiate de toată lumea, pentru faptul că arată mereu impecabil. Însă, în spatele acestei perfecţiuni se ascund numeroşi specialişti care le sfătuiesc cum să îşi păstreze tinereţea şi frumuseţea, dar şi câteva secrete pe care vedetele le pun în practică ori de câte ori au ocazia. Pentru a dobândi puţin din strălucirea divelor Hollywoodului, vă dezvăluim câteva dintre trucurile lor de înfrumuseţare.

Catherine Zeta Jones îşi albeşte dinţii cu ajutorul căpşunilor
Nu este vorba despre pasta de dinţi cu aromă de căpşuni pe care o folosesc cei mici, ci de fructul natural. Frumoasa actriţă îşi curăţă dantura cu ajutorul unei paste obţinute din fructe proaspete. După ce se spală pe dinţi în mod normal, Catherine pasează două-trei căpşuni şi, cu ajutorul unui prosopel din bumbac, aplică mixtura pe dinţi. După zece minute îşi clăteşte gura cu apă. Vedeta susţine că acest tratament este ideal pentru albirea dinţilor, dar şi pentru păstrarea sănătăţii gingiilor.

Buze senzuale cu ulei de scorţişoară
Angelina Jolie este o femeie invidiată nu doar pentru faptul că are un soţ celebru şi frumos, ci şi pentru buzele sale senzuale. Multe doamne şi domnişoare apelează la tot felul de intervenţii chirurgicale sau nonchirurgicale pentru a beneficia de acest atu. Actriţa îşi evidenţiază buzele cu ajutorul uleiului de scorţişoară. Acest produs poate fi achiziţionat din orice magazin de cosmetice şi poate fi pus într-un recipient cu ajutorul căruia să-l aplicaţi pe buze ca pe un strugurel lichid. Înainte de a-l utiliza, testaţi-l pe o porţiune de piele, pentru a evita eventualele alergii. Dacă nu prezintă niciun pericol pentru dumneavoastră, folosiţi-l cu încredere zi de zi!

Baia cu vin roşu regenerează pielea
Terri Hatcher, frumoasa actriţă care a înnebunit atât bărbaţii, cât şi femeile prin apariţiile în serialul „Neveste disperate”, a dezvăluit secretul pielii sale catifelate şi sănătoase - baia cu vin roşu. Înainte de a da fuga să cumpăraţi prea multe sticle, trebuie să ştiţi că este de ajuns să turnaţi în cadă un pahar sau două cu această licoare, astfel pielea dumneavoastră va avea asigurat plusul de hidratare. Vinul conţine o substanţă numită resveratrol, provenită din struguri, ce protejează băutura de ciuperci şi mucegai. Această substanţă acţionează asupra pielii, conferindu-i mai multă elasticitate şi stimulând regenerarea celulară.

Gomaj cu zahăr de la Jessica Biel
Frumoasa actriţă spune că unul dintre produsele pe care le foloseşte pentru a-şi exfolia pielea este zahărul. Jessica face în fiecare dimineaţă duş cu un amestec din zahăr brun şi săpun lichid. Ea pune produsul pe o mănuşă de duş şi se masează din cap până în picioare pe pielea umedă. Masajul trebuie să dureze până când zahărul se topeşte, adică în jur de cinci minute. Dacă nu aveţi la îndemână zahăr brun, îl puteţi folosi şi pe cel clasic.

Sucul de afine menţine nuanţele de blond
Renumită pentru părul ei bogat şi mai ales pentru blondul veneţian, Nicole Kidman a făcut public secretul ce o ajută la întreţinerea podoabei capilare. Actriţa se spală pe cap cu şampon bio şi foloseşte periodic o mască din gălbenuş de ou, aplicată pe toată lungimea părului şi menţinută 15 minute. Un alt secret al acesteia este sucul de afine, pe care îl amestecă în apa cu care îşi clăteşte părul. Australianca susţine că este o soluţie uimitoare.

Arma secretă a lui Cindy Crawford: laptele
Dorinţa de a avea un ten perfect şi fără riduri cât mai mult timp vă face să cumpăraţi tot felul de produse de îngrijire, unele mai scumpe decât altele. Însă, până şi topmodelul Cindy Crawford recunoaşte beneficiile unui tratament natural, preparat acasă. Ea spune că unul dintre secretele tenului său sănătos este un amestec din lapte şi apă, pe care îl pulverizează pe faţă. Manechinul poartă întotdeauna în geantă acest produs naturist, folosindu-l frecvent, pentru a evita uscarea pielii.

Manichiură à la Julia Roberts
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că uleiul de măsline este util în cosmetică, având proprietăţi benefice asupra pielii. Julia Roberts foloseşte acest remediu în mod regulat, pentru a-şi păstra mâinile catifelate şi unghiile tari. De câteva ori pe săptămână, seara, înainte de culcare, ea pune într-un bol cu apă caldă câteva picături de ulei şi îşi înmoaie mâinile timp de zece minute. Acelaşi tratament poate fi folosit şi pentru picioare, astfel scăpaţi de pielea uscată şi crăpată.