Main menu

header

de Elena Nedelcu

Pentru a avea un ten frumos, hidratat şi radios, femeile folosesc tot felul de produse: de la creme şi măşti cumpărate până la cele făcute în casă. S-a demonstrat că lupta cu ridurile şi cu pielea ce îşi pierde din fermitate nu este în zadar şi că orice noutate este imediat adoptată de femei. Dacă vă întrebaţi ce să mai folosiţi şi ce este nou în materie de măşti, noi vă recomandăm câteva combinaţii bizare, ce vă vor împrospăta şi regenera tenul.

Perlele şterg cutele feţei
O invenţie „preţioasă” vine din adâncurile mărilor. Este vorba despre masca antirid cu proteine din perle. Efectele ei sunt multiple, ajutând la stimularea activităţii celulare, hidratarea şi regenerarea naturală a tenului. Folosind-o o dată pe săptămână, veţi avea o piele mai catifelată, suplă şi cu mult mai puţine riduri.

Mătasea catifelează
Pielea foarte uscată poate fi tratată cu o mască din mătase şi ulei de măsline. Astfel veţi avea un ten catifelat hidratându-l şi hrănindu-l cu nutritive valoroase. În urma aplicării, veţi căpăta o piele mult mai elastică şi revitalizată. Spre deosebire de celelalte măşti, aceasta nu se va curăţa în totalitate de pe ten. După ce o lăsaţi să acţioneze 15 minute, folosiţi un disc demachiant pentru a înlătura o mare parte din ea, restul întindeţi-l exact ca pe o cremă hidratantă.

Icrele negre revitalizează
Bun de mâncat, dar şi mai bun de pus pe faţă, caviarul este o nouă metodă pentru obţinerea unui ten revitalizat, regenerat şi cu o culoare trandafirie. Masca ce conţine extract de celule hidratante din caviar este perfectă pentru un ten deshidratat, îmbunătăţind elasticitatea pielii şi reducând în mod vizibil ridurile.

Algele calmează
O altă mască îmbină efectele benefice ale extractului de alge şi minerale obţinute din piatra semipreţioasă malachit, pentru a vă calma tenul stresat şi obosit. Amestecul celor două ingrediente atât de diferite determină regenerarea celulară la suprafaţă, obţinându-se astfel o piele mult mai catifelată şi hidratată.

Preţiosul metal îmbunătăţeşte elasticitatea pielii

Un metal atât de valoros cum este aurul nu putea fi folosit doar pentru crearea bijuteriilor şi placarea diferitelor obiecte de design. Acesta este întrebuinţat şi în cosmetică, la realizarea unei măşti regenerante pentru tenul obosit. Particulele din preţiosul metal îmbunătăţesc elasticitatea pielii, o tonifică şi o catifelează în acelaşi timp, oferindu-i o culoare aparte, de strălucire. Masca este recomandată femeilor de peste 30 de ani. Se întinde pe tenul bine demachiat, evitând zona ochilor şi a gurii. Se lasă să acţioneze timp de 15 minute şi se clăteşte cu apă călduţă.