Main menu

header

de Ioana Radu

Accesoriile pe care le purtaţi sunt la fel de importante ca şi hainele şi completează ţinuta. Cu atât mai mult atunci când vă îmbrăcaţi şi vă accesorizaţi gândindu-vă la o persoană de sex opus, căreia aţi vrea să îi atrageţi atenţia. Aşadar, iată cum vă puteţi pune cât mai bine în valoare alegând un tip de poşetă care să vă avantajeze.

Alegeţi-o cu mare atenţie
Geanta trebuie să se omogenizeze ca stil cu restul hainelor şi accesorilor purtate. În plus, trebuie să fie destul de încăpătoare, încât să ţineţi în ea lucrurile de care aveţi nevoie. Când cumpăraţi o poşetă e bine să aveţi în vedere că o veţi purta de multe ori, şi la ţinute diferite.
Dacă sunteţi mai plinuţă de la talie în jos, cea mai bună strategie e să optaţi pentru o geantă de dimensiuni mici, cu o cureluşă scurtă, ce poate fi purtată pe umăr. În felul acesta privirea interlocutorului se va fixa în partea de sus a corpului dumneavoastră.
În cazul în care natura a fost mai generoasă cu dumneavoastră de la talie în sus, atunci o geantă mai mare, cu mânere lungi, este alegerea potrivită. În felul acesta nu bustul va fi cel care va atrage atenţia.

Genţile mici merg la persoane corpolente
Pentru doamnele care şi-ar dori câteva kilograme în plus merge o poşetă cât mai voluminoasă. În schimb, pentru cele care, din contră, au fost înzestrate de mama natură cu ceva mai multe kilograme decât ar fi visat, e esenţial să poarte o poşetă de dimensiune mică spre medie, cu un „ceva” care să atragă în mod plăcut atenţia (o textură interesantă sau o culoare atrăgătoare). Dacă şi mânerul este scurt, ţinută pe umăr va fixa privirea interlocutorului în partea de sus, abătându-i atenţia de la „întreg”.
În cazul în care natura v-a binecuvântat cu un corp aproape de perfecţiune, atunci aveţi o multitudine de variante. Trebuie doar să nimeriţi o poşetă în ton cu restul ţinutei.