Main menu

header

02-11-1de Ana Trifan

Anul acesta, Jennifer Aniston a pozat aproape goală pentru reclama la noul său parfum Lolavie. În fotografii, actriţa, în vârstă de 41 de ani, apare acoperită doar cu o pătură şi aşezată printre stânci, la malul mării. În ciuda zvonurilor, ea le-a mărturisit jurnaliştilor că îşi păstrează înfăţişarea nu cu ajutorul bisturiului şi al operaţiilor estetice, ci cu sport, dietă şi îngrijire.

Se piaptănă de trei ori pe zi
Jennifer este una dintre preferatele regizorilor de la Hollywood, mai ales când vine vorba despre comedii romantice. De asemenea, este una dintre cele mai apreciate vedete la care visează mulţi bărbaţi şi pe care o invidiază multe femei.
Aniston apelează la o serie de trucuri pentru care nu e nevoie să meargă la cabinetele cosmetice şi care sunt accesibile oricărei femei. Pentru a-şi păstra şi evidenţia frumuseţea gurii, în fiecare dimineaţă ea pune pe o periuţă de dinţi jumătate de linguriţă cu zahăr cu care îşi freacă buzele timp de un minut, pentru a îndepărta celulele moarte şi a activa circulaţia. Ritualul ei de dimineaţă mai include şi folosirea pungilor cu gheaţă, pe care şi le ţine sub ochi timp de zece minute, pentru a scăpa de cearcăne şi de aspectul umflat.
Părul atât de invidiat al actriţei este „tratat” în fiecare zi cu câte trei periaje. Însă această acţiune nu se realizează oricum, ci cu o perie din păr natural.