Main menu

header

22-10-1de Ana-Maria Cocea

- Solista este dependentă de saloanele de înfrumuseţare

Cântăreaţa Adina Postelnicu este fascinată de miracolele pe care natura le face atât timp cât ea consumă ceaiuri şi aplică măşti din plante în propria casă. În schimb, showbizul o ,,forţează’’ să meargă des în saloanele de înfrumuseţare, de unde iese impecabilă. Îmbinarea produselor naturii cu loţiunile hrănitoare şi profesionale face parte din viaţa Adinei, care mărturiseşte că nu are nicio operaţie estetică. Iar dacă va fi să apeleze la bisturiul frumuseţii ar face-o doar pentru a şterge semnele unui accident grav…

Face masaj de trei ori pe săptămână
- Întreprinzi ceva deosebit pentru a te întreţine?
- Nu fac nimic ieşit din comun, deoarece metabolismul mă ajută. Tot ce pot face este să merg la sală de trei ori pe săptămână, să mănânc în general mâncăruri uşoare şi să fac masaj, muuult masaj! Anticelulitic, de relaxare, oriental… oricare este prielnic pentru corpul meu. Este extrem de eficient şi vi-l recomand cu căldură. Am un masor care vine la domiciliu de trei ori pe săptămână. Două ore nu mă ridic de pe masă. După cum spuneam, fac masaj de relaxare, anticelulitic şi medical. Am rămas cu o suferinţă a coloanei după un accident rutier prin care am trecut în urmă cu câţiva ani şi am nevoie şi de acesta din urmă.

„Nu am mai gustat pâine de zece ani”
- Urmezi o dietă anume?
- Nu pot spune că este o dietă, ci mai mult un mod de viaţă. Carnea nu prea se regăseşte în meniul meu zilnic decât foarte rar şi numai dacă este de pui ori peşte, în ambele cazuri la grătar. În rest, consum multă apă, legume şi fructe crude şi sunt un fan declarat al brânzeturilor sub orice formă. Pâine nu am mai gustat de zece ani şi mă simt tare bine fără ea!

- Ce mănânci la micul dejun de obicei? Dar la cină?
- Uneori cereale, alteori brânză cu roşii, dulceaţă făcută în casă cu lapte sau, dacă sunt în viteză, un simplu măr. Micul meu dejun nu prea variază. La cină consum doar salate. Fel şi fel de salate…

„Am grijă să nu mănânc după ora 18:00”
- Nu există nicio excepţie când mănânci seara?
- Doar dacă am avut foarte multă treabă pe parcursul zilei şi nu am reuşit să am o masă tihnită, dar în general nu mă bag în pat cu burta plină.

22-10-2- Ce faci pentru a da jos rapid două kilograme?
- Măresc cantitatea de apă, numărul de ore de sport şi de masaj, elimin dulciurile şi, categoric, cartofii din meniu şi am grijă să nu mai mănânc după ora 18:00. În astfel de situaţii înlocuiesc multe dintre alimente cu ceaiuri.

„Înotul modelează silueta”
- Ce fel de ceaiuri bei?
- Depinde de stare, de ce am prin casă, de locul în are mă aflu... Îmi place foarte mult ceaiul verde, dar nu evit plantele medicinale (cât mai multe şi cât mai diverse, codiţe de cireş, coada-şoricelului, iasomie) şi uneori, seara, înainte de culcare, după o zi grea, îmi fac câte un ceai de tei.

- Care este sportul tău preferat şi de ce?
- Nu ştiu dacă am un sport preferat, dar îmi place să practic înotul. Sunt amatoare, dar este un sport care mă relaxează şi ştiu că este cel mai eficient pentru modelarea siluetei. Mă distrez de minune urmărind şi meciurile de fotbal cu bărbaţii din familie.

- Eşti adepta saloanelor de înfrumuseţare?
- Dacă eşti în showbiz este imposibil să le ocoleşti. Devii dependentă de ele. Este la fel de important cum arăţi şi când urci pe scenă, şi când ieşi pe stradă. Nu poţi umbla cu părul ars sau vopsit inegal pentru că te-ai chinuit singură în baie să-ţi acoperi rădăcinile crescute, cu oja sărită sau cu un ten neîngrijit. Deci, da, sunt adepta saloanelor de frumuseţe.

„Recurg des la măşti cu ou”
- Ce măşti naturiste faci acasă?
- Ou cu miere şi propolis pentru faţă şi ou cu ulei de măsline pentru păr. Ambele se lasă să acţioneze cam 20-30 de minute, după care se clăteşte tenul cu apă caldă. Părul se spală cu şampon - eu folosesc un produs profesional pentru fortifierea lui.

- Te simţi bine în pielea ta?
- Sincer, da!

Ochii, cel mai de preţ element al corpului
- Ai vreo operaţie estetică?
- Absolut niciuna, deşi am fost suspectată că mi-am scos coaste sau că mi-am pus implanturi. A trebuit să-mi fac radiografii pentru a desfiinţa aceste inepţii.

- Ce te-ar împinge să faci o operaţie estetică?
- Acum nu aş recurge la o astfel de intervenţie decât, Doamne fereşte, pentru a înlătura semnele unui accident, şi atunci nu ştiu dacă s-ar mai numi estetică. Peste 30 de ani nu ştiu ce va fi.

- Care crezi că este punctul tău de atracţie?
- Ochii sunt cel mai de preţ şi atrăgător element al corpului meu.