Main menu

header

35-11-1de Cătălina Tăgârţă

Celulita şi bărbia dublă nu sunt deloc un motiv de mândrie, drept pentru care, dacă vă aflaţi într-o astfel de situaţie, e important să acţionaţi de urgenţă pentru a scăpa de astfel de probleme. Pentru aceasta, medicul Mirela Miertoiu, de la Clinica „Dr. M Estetic”, vă recomandă cu încredere masajul endermologic.

Duce la dispariţia celulitei
Celulita rezultă din combinaţia de ţesut gras şi retenţie hidrică. În 90% din cazuri apare la femei o dată cu schimbările hormonale care survin în perioada de adolescenţă, dar devine mai evidentă după vârsta de 30 de ani, iar la bărbaţi apare rar. „Ariile cu celulită sunt reprezentate adesea de coapse, fese, abdomen, braţe, precum şi în alte zone în care cantităţi mari de grăsime se află situate sub tegument. Aceasta mai poate să apară şi sub mandibulă. Pentru a combate celulita trebuie acţionat asupra următorilor factori fiziologici: creşterea circulaţiei sangvine şi limfatice, reducerea ţesutului de conexiune, îmbunătăţirea metabolismului grăsimilor, stimularea producerii de colagen şi exfolierea tegumentului”, ne-a spus Mirela Miertoiu.

„Pielea e aspirată şi masată concomitent”
Procedeul de îndepărtare a celulitei şi a bărbiei duble constă în utilizarea unui aparat cu ajutorul căruia se masează pielea intens, profund, aspirativ şi cuantificabil, în profunzime. „La aplicarea dispozitivului manual pe piele, aceasta va fi aspirată şi masată concomitent, gradul aspiraţiei fiind controlabil. Endermologia reprezintă unica metodă de «fitness al pielii», îmbunătăţeşte net circulaţia sangvină şi limfatică, determină un peeling superficial, grăbind descuamarea şi împrospătarea dermei. În timp, datorită stimulării susţinute, masajul endermologic duce la o mai bună elasticitate a pielii prin creşterea concentraţiei de fibre de elastină”, a completat specialista.

Diminuează retenţia de lichide şi toxine
După tratament, care este o metodă nechirurgicală şi neinvazivă, se simte o senzaţie de relaxare totală, urmată de o creştere a nivelului de energie. Atât sistemul limfatic, cât şi cel sangvin sunt stimulate şi vor elimina toxinele şi excesul de apă. În urma masajului endermologic, pielea îşi împrospătează culoarea şi textura, devine revigorată şi netedă datorită peelingului care se produce în timpul tratamentului. Dispare, de asemenea, şi senzaţia de „picioare grele”, datorită scăderii retenţiei de lichide în periferie.

Pont! Este necesar ca pe durata întregului tratament să consumaţi cel puţin doi litri de apă pe zi, pentru a înlocui pierderile de lichid.

De reţinut! O şedinţă durează circa 35-45 de minute, timp în care se practică un masaj general al corpului. Tratamentul complet trebuie să cuprindă cel puţin 15 şedinţe de endermologie, cu o frecvenţă de minimum două pe săptămână.

Atenţie! Tratamentul este contraindicat în psoriazis, fragilitate capilară mare sau diverse infecţii, dar şi femeilor gravide sau celor care au varice.

Contact

La cabinetul „Dr. M Estetic”, din Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 57-59, ap. 2, sector 1, Bucureşti, o puteţi întâlni pe dr. Mirela Miertoiu, medic medicină generală şi estetică, doctorand în Ştiinţe Medicale Dermatologice, cea care vă poate redefini silueta. Numerele de telefon la care vă puteţi face programările sunt: 0722/21.48.56 şi 021/211.55.03. e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; www.mirelamiertoiu.ro.