Main menu

header

35-11-1de Cătălina Tăgârţă

Cine nu-şi doreşte un abdomen plat, mai ales în această perioadă, când vara bate la uşă, iar blugii cu talia joasă şi rochiţele lejere sunt la mare căutare? Mirela Miertoiu, medic la clinica „Dr M Estetic”, vă asigură că în doar 10-15 zile de tratament cu biostimulare musculară, Radial Dermo Tratament şi sonoforeză puteţi obţine o siluetă de invidiat.

„Nu se obţine numai tonifierea, ci şi reducerea ţesutului adipos”
Biostimularea musculară realizează o tonifiere a muşchilor drepţi abdominali şi a celor oblici. „Prin intermediul acestui procedeu nu se obţine numai tonifierea, ci şi reducerea ţesutului adipos, graţie contracţiei musculare repetate şi susţinute”, ne-a explicat medicul Mirela Miertoiu.
Radial Dermo Tratament, numit şi terapie cu vacuum, este un masaj profund, care se realizează prin intermediul unui aparat dotat cu nişte cupe speciale de aspiraţie, cu ajutorul cărora talia este modelată cu blândeţe, devenind astfel de invidiat. Doamnele care optează pentru acest tip de întreţinere e bine să ştie că dacă tratamentul este aplicat la nivelul sânilor stimulează hormonul feminin şi astfel glanda mamară se măreşte şi capătă un aspect ferm. „E indicat ca după fiecare astfel de şedinţă să se aplice o mască pe bază de minerale şi de elastină. În plus, sunt necesare minimum zece şedinţe de tratament, durata acestora variind în funcţie de patologia fiecărei persoane în parte, pentru că şi bărbaţii pot slăbi prin aceste metode”, a precizat specialista.

Preveniţi vergeturile prin sonoforeză
Sonoforeza are rolul de a hidrata, tonifia şi reda elasticitatea pielii, astfel încât în urma slăbirii să nu apară vergeturile, care dau bătăi de cap multor reprezentante ale sexului frumos. „Să nu uităm de faptul că majoritatea persoanelor care au un abdomen mai mare au şi probleme de retenţie hidrică, iar pentru această problemă se va face un drenaj limfatic, astfel încât circulaţia de întoarcere venoasă să fie îmbunătăţită, iar retenţia de apă să dispară”, ne-a explicat Mirela Miertoiu.

Electrostimularea echivalează cu opt ore de fitness
Pentru un mai bun rezultat, cele trei procedee se pot efectua în aceeaşi zi, iar fiecare şedinţă durează 40-60 de minute, în funcţie de intensitatea la care se lucrează. În plus, e bine să ştiţi că puteţi pierde şi 2-3 cm din talie într-o singură zi. În ceea ce priveşte sportul, Mirela Miertoiu vă asigură că electrostimularea echivalează cu aproximativ opt ore de fitness. De aceea se recomandă persoanelor care nu pot merge la sala de sport din cauza problemelor de sănătate.

La cabinetul „Dr. M Estetic”, din Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 57-59, ap. 2, sector 1, Bucureşti, o puteţi întâlni pe dr. Mirela Miertoiu, medic medicină generală şi estetică, doctorand în Ştiinţe Medicale Dermatologice, cea care vă poate redefini silueta. Numerele de telefon la care vă puteţi face programările sunt: 0722/21.48.56 şi 021/211.55.03. e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; www.mirelamiertoiu.ro.