Main menu

header

de Ana Trifan

Multe femei îşi doresc sâni mai mari, de aici şi avântul pe care l-a luat chirurgia estetică în materie de implanturi cu silicon sau alte substanţe. Numai că metodele clasice, oricât le-ar lăuda medicii chirurgi, pe lângă faptul că sunt scumpe şi puţine femei şi le permit, sunt şi periculoase, având efecte dăunătoare pe termen lung.

Susţine circulaţia!
O circulaţie bună este absolut esenţială pentru a avea sânii mai mari şi mai frumoşi. Orice femeie tânără sau aflată la vârsta mijlocie, ai cărei sâni sunt căzuţi sau au un aspect nesănătos, are aproape garantat o circulaţie proastă. Acesta este unul dintre motivele pentru care sânii îşi pierd vitalitatea.
Ardeiul roşu iute este planta numărul unu pentru îmbunătăţirea circulaţiei în general, fiind de ajutor şi în cazul măririi sânilor. În plus, consumul acestuia face bine nu doar circulaţiei, ci şi sănătăţii întregului corp.
Ghimbirul este o altă plantă de top utilă pentru îmbunătăţirea circulaţiei şi este, aşadar, un alt ajutor pentru mărirea sânilor. Puteţi să-l mâncaţi crud sau să-l beţi preparat ca şi ceai ori în combinaţie cu un pic de miere, aceasta din urmă fiind o gustare foarte plăcută.
Totuşi, nu vă aşteptaţi ca după câteva înghiţituri de ghimbir sau puţin ardei roşu presărat în mâncare sânii să vi se mărească instant. Aceste plante trebuie utilizate pe timp îndelungat şi combinate cu un stil de viaţă sănătos, pentru a putea vedea efectele.

Faceţi duşuri calde şi reci
Hidroterapia caldă şi rece este metoda cea mai eficientă pentru stimularea circulaţiei. Pentru aceasta trebuie să aplicaţi apă rece pe corp, să continuaţi cu apă caldă, apoi să repetaţi. Nu subestimaţi această metodă din cauza simplităţii sale. Multe boli au fost vindecate datorită folosirii hidroterapiei. Mari terapeuţi, precum doctorul Richard Schulze, au spus că dacă ar fi să aleagă doar un singur tratament sau o singură plantă medicinală, ar alege hidroterapia caldă şi rece. Utilizaţi apa rece după cum puteţi tolera, ca şi apa fierbinte, fără a arde pielea. Duşul este cel mai bun loc pentru a face acest lucru - alternaţi apa rece cu cea caldă câte 15-30 de secunde, apoi repetaţi. Va face minuni pentru sânii dumneavoastră.
Reduceţi aportul de carbohidraţi
Utilizarea plantelor şi metodelor utile pentru mărirea sânilor vor fi însă zadarnice dacă dieta dumneavoastră şi stilul de viaţă sunt nesănătoase.
Aşa că trebuie să renunţaţi la mare parte dintre produsele de origine animală în favoarea fructelor şi legumelor. Începeţi să beţi mai multă apă şi reduceţi consumul de carbohidraţi nesănătoşi.

Profitaţi de soare!
Ieşiţi des la aer curat şi expuneţi-vă la soare, deoarece acest lucru este sănătos, fapt întărit de ştiinţă. Dar atenţie, nu trebuie să faceţi excese! Arsurile solare sunt foarte periculoase pentru piele. Mergeţi cu picioarele goale pe pământ sau pe nisip, din când în când, fapt ce permite organismului să se descarce de electricitate statică şi de alte energii electromagnetice nefolositoare din corp.
Exerciţiile fizice şi un stil de viaţă activ ajută şi ele la menţinerea unui procent scăzut de grăsimi în corp, îmbunătăţesc circulaţia, puterea musculară şi tonusul general.

Spirulină, drojdie şi măceşe
Organismul trebuie să aibă hrană pentru a funcţiona şi pentru a se repara. Fiecare organ şi proces al corpului se bazează pe obţinerea de mâncarea de care are nevoie. Chiar şi plantele, inclusiv cele pentru mărirea sânilor, au nevoie de „combustibilul” potrivit pentru a funcţiona optim. Corpul dumneavoastră nu va primi hrana ideală de care are nevoie doar din pastilele şi vitaminele preparate în laboratoarele farmaceutice, ci în urma consumului de fructe proaspete, spirulină, Chlorella, lucernă, iarbă de grâu, drojdie şi măceşe.

Amestec pentru stimulare hormonală

Rădăcina de lemn-dulce, seminţele de mărar şi cele de anason sunt cunoscute pentru faptul că stimulează creşterea sânilor în mod hormonal. Se poate face un amestec din părţi egale de aceste plante, care se dă prin râşniţă şi se consumă în fiecare dimineaţă câte o linguriţă. Amestecul se ţine mai întâi cinci minute sub limbă, apoi se înghite cu puţină apă. Atenţie însă! Plantele acestea pot aduce, pe lângă mărirea sânilor, şi dezechilibre hormonale, precum întârzieri ale menstruaţiei sau, dimpotrivă, menstruaţii mai dese şi mai abundente.

Pont! Omega 3 este un acid gras care reprezintă o componentă-cheie pentru asigurarea echilibrului hormonal şi, implicit, a unor sâni frumoşi. Cele mai bune surse pentru acesta sunt uleiurile de in şi de peşte.