Main menu

header

de Elena Şerban

Acneea este una dintre cele mai neplăcute probleme de care suferă mai ales femeile. Cauzată fie de hormoni, fie de alimentaţia necorespunzătoare, aceasta nu este deloc uşor de îndepărtat. Cremele, loţiunile sau preparatele pe bază de plante au efect, însă este foarte important modul de aplicare. Firma americană Zeno a scos de curând un aparat revoluţionar, graţie căruia tratamentele antiacnee devin mult mai eficiente.

Aparatul costă 39,99 dolari şi, până în prezent, toate utilizatoarele sale s-au arătat deosebit de încântate de modul în care acţionează.
Dispozitivul are un cap ce vibrează şi facilitează astfel absorbţia preparatelor antiacnee în piele. Producătorii susţin că în acest fel produsele pătrund mai rapid în piele, eliminând bacteriile şi microorganismele. Astfel, şansele ca acneea să se instaleze sunt din ce în ce mai mici.

Gelul dizolvă grăsimile
Un alt avantaj al utilizării acestui dispozitiv este acela că fiecare cap vibrator este încălzit, fapt ce ajută şi mai mult ca preparatele antiacnee să pătrundă în piele. În plus, datorită celor două calităţi ale capului dispozitivului, utilizatoarea are parte şi de un masaj facial, ale cărui efecte benefice se vor vedea în scurt timp.
Firma producătoare afirmă că rezultatele sunt şi mai bune dacă dispozitivul este folosit împreună cu un gel Zeno. Acesta are capacitatea de a dizolva grăsimile din piele şi de a îndepărta excesul de keratină. La unele persoane, stratul cornos al pielii produce keratină în exces, fapt ce are drept consecinţă acneea severă.