Main menu

header

    Australianca ale cărei picioare parcă nu se mai termină a făcut furori în rolul Nikita, din serialul cu acelaşi nume. Dar, chiar dacă acest rol i-a adus celebritatea, a impus pentru blonda actriţă anumite condiţii, printre care aceea e a fi mereu în formă. Nu doar pentru că trebuia să dea bine pe cameră, ci şi pentru că rolul era epuizant din punct de vedere fizic.

    La un moment dat, actriţa a fost luată la întrebări în legătură cu regimul alimentar, întrucât se părea că niciun gram nu se aşeza în alte locuri decât cele în care voia ea. Plină de bunăvoinţă, aceasta a fost de acord să dezvăluie unei reviste americane secretul ei. „Fructele şi legumele toamnei”, a declarat ea.  „Urmez din când în când o dietă de zece zile. Nu e foarte uşoară, dar e destul de eficientă”, afirmă actriţa. „Din două în două zile mănânc doar mere, pere, ardei gras, gogoşari şi, evident, struguri”.

  În celelalte zile, regimul e compus din supă de legume, carne fiartă, dar şi orez. „Norocul meu e că-mi place carnea fiartă”, spune actriţa, care-şi completează necesarul de vitamine din sucurile naturale de fructe.  Peta avertizează că pe parcursul acestor zile nu trebuie consumate sub nicio formă produsele de patiserie sau de cofetărie şi nici fast-food.  Un alt sfat pe care-l oferă fără reţinere actriţa e acela legat de consumul de ceai. „Aveţi grijă, nu e vorba despre orice ceai, ci doar despre cel concentrat de cruşin. Beţi două căni din acest ceai (preparat din o lingură de plantă la 150 ml de apă fierbinte) înainte cu un sfert de oră de fiecare masă”.
    Dieta nu trebuie urmată mai mult de zece zile şi poate fi repetată la un interval de o lună. Aveţi grijă să nu mâncaţi foarte mult după ce terminaţi dieta, chiar dacă aveţi senzaţia că foamea nu se mai domoleşte. Altfel, cele trei-patru kilograme pierdute se pot depune imediat la loc.

Elena Şerban