Main menu

header

26-09-1de Cătălina Tăgârţă

Utilizând tehnologia NASA, aparatul Thermage înlătură celulita de pe coapse şi fese şi reface zonele în care pielea şi-a pierdut elasticitatea. Aparatul cu care se realizează liftingul nechirurgical este unic în România.

„Stimulează procesul natural de reînnoire a pielii”
Tratamentul unic pe bază de radiofrecvenţă încălzeşte straturile adânci ale pielii - dermul şi subdermul - în timp ce suprafaţa pielii este răcită pentru a fi păstrată intactă în timpul procedurii. „Această încălzire de adâncime stimulează procesul natural de reînnoire a pielii, ceea ce duce la întinderea colagenului existent şi producerea de colagen nou. Astfel, se produc efecte de întindere a pielii, conturare a zonei tratate şi lifting”, ne-a spus Valentina Boboc, medic primar de medicină generală şi reprezentanta Clinicii Miko Med.

„Nu există efecte adverse”
Pe lângă înlăturarea ridurilor şi remodelarea feţei, liftingul nechirurgical îmbunătăţeşte substanţial aspectul pielii, elimină celulita, iar remodelarea corporală e evidentă prin reducerea semnificativă în centimetri. „De asemenea, cu Thermage se poate întinde pielea flască şi se înlătură vergeturile. Mai mult, nu există efecte adverse. Probabilitatea să apară arsuri superficiale la nivelul pielii este de unul la o mie de cazuri. Trebuie specificat însă faptul că metoda e contraindicată femeilor gravide şi lăuzelor, pacienţilor cu lupus eritematos sau alte boli autoimune”, a mai spus specialista.

Procedură neinvazivă, ce nu lasă cicatrice
Tratamentul se realizează fără anestezie, fără perioadă de recuperare şi nu lasă echimoze sau cicatrice. „Încălzirea uniformă terapeutică acoperă un volum mai mare de ţesut, iar tratamentul cu vibraţii amplifică senzaţia de confort a pacienţilor, spre deosebire de o acţiune invazivă, traumatizantă, cauzată de o intervenţie chirurgicală. Din acest motiv, foarte multe persoane, dar şi vedete, printre care Dana Săvuică, apelează la această procedură”, a mai adăugat medicul Valentina Boboc.
Efectele liftingului nechirurgical nu sunt imediate, ele apar la un interval de trei-şase luni de la şedinţa cu Thermage, însă, potrivit reprezentanţilor clinicii, o singură şedinţă oferă rezultate ce se menţin pe o durată de la trei la cinci ani.

• Procedura este recomandată atât femeilor, cât şi bărbaţilor cu vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani.