Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

Duşmanul numărul unu al fiecărei femei, ridurile, poate fi înfrânt cu ajutorul unui produs miraculos, adus în atenţia publicului de specialiştii de la NASA! Descoperirea a fost făcută în mod accidental, după ce s-au studiat efectele unei băuturi inventată de NASA pentru a-i proteja pe astronauţi de radiaţiile din spaţiu.

Concepută pentru a bloca efectele radiaţiilor
Cunoscută şi sub denumirea de „băutură spaţială”, produsul are rezultate spectaculoase în cazul ridurilor, petelor şi a urmelor lăsate pe piele de razele soarelui. Este un amestec de fructe exotice (printre care açaí, acerola, cactusul opuntia, struguri, ceai verde, rodie, Myrica rubra şi cupuaçu), ce conţin cantităţi însemnate de vitamine şi fotochimicale care blochează efectele radiaţiilor. De asemenea, băutura conţine şi o cantitate mare de antioxidanţi.

Petele, reduse cu 30%
Lichidul a fost produs la Universitatea Utah din SUA şi se numeşte AS10. Acesta a fost testat deja pe 180 de voluntari care n-au mers niciodată în spaţiu şi, după patru luni de consum, petele de pe piele provocate de radiaţiile UV au fost reduse cu 30%, iar ridurile, cu 17%. Specialiştii au menţionat faptul că toate femeile participante la studiu sufereau de diverse afecţiuni ale tenului, iar cantitatea de lichid consumată zilnic a fost de 50 ml.

• O sticlă de 750 ml costă aproximativ 50 de dolari