Main menu

header

17-10-1de Ana Trifan

La cei 54 de ani pe care-i are, Sharon Stone face încă multe capete să se întoarcă după ea, pentru a admira felul în care arată. Actriţa a mărturisit de curând că e foarte atentă cu produsele pe care şi le pune pe faţă, pentru că nu vrea ca tenul său să se usuce sau să se irite.

„Aplic o loţiune pentru protecţie împotriva soarelui”
Sharon are un ritual de frumuseţe pe care-l respectă zilnic şi crede că acesta este secretul apariţiei sale proaspete şi tinereşti. „În fiecare dimineaţă îmi curăţ faţa cu apă, aplic o loţiune pentru protecţie împotriva soarelui şi mă dau cu o cremă hidratantă”, a declarat actriţa pentru presa franceză. „Cred că apa minerală e cel mai bun lucru posibil pentru ten”, a mai spus vedeta.

Foloseşte cremă pe bază de alge
Presa a relatat de-a lungul timpului că Sharon este fanul unei creme scumpe de faţă pe bază de alge din Pacific. „Crema mării” este deosebit de bogată în vitamine şi minerale şi stimulează celulele pielii, ajutând tenul să arate tânăr şi strălucitor.
Sharon a dezvăluit de curând jurnaliştilor şi ce caută atunci când alege un hidratant pentru ten. „Îmi plac cele hrănitoare, cu o textură cremoasă. Cu cât sunt mai bogate în minerale şi vitamine, cu atât pielea devine mai radiantă, mai tânără, mai catifelată şi mai pură”, a explicat actriţa.

Face în mod regulat Pilates şi fitness
Vedeta a mai mărturisit că a încercat o întreagă gamă de diete şi exerciţii, pentru a slăbi şi a se păstra în formă. Acum jură că se rezumă doar la a face în mod regulat Pilates şi fitness, iar în ceea ce priveşte alimentaţia se bazează pe legume proaspete şi proteine. „De-a lungul timpului am încercat toate dietele posibile”, s-a mai confesat actriţa.