Main menu

header

de Maria Petrache

Corina, originala cântăreaţă pop, are un copil superb, Robin Ioan, în vârstă de 11 luni, şi o relaţie neoficializată, de mai bine de 11 ani, cu iubitul său, Nelu Bud. Cu toate acestea, Corina se consideră mai „doamnă” decât multe alte femei măritate. Tânăra a acceptat provocarea noastră de a vorbi deschis despre relaţia sa şi rolul de mamă, dar şi despre proiectele profesionale.

„Dragostea, ingredientul cel mai important pentru a fi o mamă bună”
- Te-a schimbat venirea pe lume a copilului tău?
- Cu siguranţă, venirea unui copil pe lume îţi schimbă, într-o oarecare măsură, viaţa. Acum, că-l am pe Robin, mă simt într-adevăr împlinită, mult mai responsabilă şi mai matură, radiez de fericire în fiecare zi. În cele din urmă, chiar dacă sună a clişeu, să fii mamă este cea mai mare bucurie pe care viaţa i-o poate oferi unei femei. Nu cred că există realizare mai mare!

- Cum te descurci cu noul tău rol, acela de mamă?
- Nu simt dificultăţile, pentru că îmi place atât de mult ipostaza asta, încât nimic nu mai contează! La modul real, Robin este centrul universului meu, simt că nimic nu e mai important decât el! Sigur, în primele zile nu a fost chiar uşor, pentru că sunt tot felul de tabieturi ale copilului, de care nu aveam cum să ştiu, dar cu care m-am deprins repede, mai ale că niciun bebeluş nu plânge decât dacă are o problemă... Singura „şmecherie” e să descoperi ce îl supără! Ce-i drept, m-am şi informat foarte mult din cărţi, de pe internet şi de pe la diferite cunoştinţe care au copii, înainte de a naşte, însă sunt convinsă că dragostea este „ingredientul” cel mai important pentru a fi o mamă bună. Iar Robin are parte din plin de iubire!

- Te ajută cineva? Ai o bonă?
- Dacă până acum ceva vreme reuşeam să mă descurc şi singură, în momentul ăsta chiar nu mai fac faţă, pentru că Robin este foarte activ, iar programul meu a devenit mult mai încărcat. Chiar dacă petrec foarte mult timp cu fiul meu, din fericire, o am şi pe mama mea, care mă ajută enorm. M-am gândit şi la o bonă, dar cred c-ar fi greu să găsesc persoana potrivită. În plus, nu-mi vine s-o las pe mami să plece... În ea am totuşi cea mai mare încredere.

- Îţi mai doreşti copii?
- Pentru mine, sarcina şi naşterea au fost o experienţă foarte frumoasă, deci nu m-aş teme deloc să mai trec prin asta şi bineînţeles că-mi mai doresc cel puţin încă un copil.

„Nu ştiu ce înseamnă să ţin dietă”
- Ai susţinut spectacole chiar şi în ultimul trimestru de sarcină. Nu ţi-a fost greu?
- Deloc, ba dimpotrivă, mă simţeam foarte vioaie şi frumoasă în timpul sarcinii, îmi plăcea să ţopăi pe scenă!

- Ai vreun sfat pentru viitoarele mămici sau pentru tinerele mame?
- Le-aş sfătui să se informeze cât mai mult despre ce înseamnă creşterea şi educaţia puiului lor. Acum poţi să afli orice de pe net, de exemplu, sau din mulţimile de cărţi de pe piaţă dedicate creşterii şi educaţiei copiilor. Le mai recomand să-şi înconjoare bebeluşii cu foarte multă dragoste şi afecţiune. E cel mai important lucru!

- Pe timpul sarcinii nu ai luat prea mult în greutate. Cum ai reuşit această performanţă?
- Am fost o norocoasă, dar cred că s-a datorat şi metabolismului meu foarte bun. Nu mi-am refuzat niciun capriciu culinar, dar am mâncat foarte sănătos şi nu am avut pofte nocturne, ca alte graviduţe. Aceste pofte le consider, oricum, mituri ce provin din frustrări acumulate de-a lungul timpului, din cauza unor diete drastice la care au apelat majoritatea femeilor, în loc să ducă un regim de viaţă sănătos.

- Tu ai urmat vreodată vreo dietă?
- Nu ştiu ce înseamnă să ţin dietă, dar ştiu să mănânc sănătos, fără a-mi refuza totuşi vreo poftă!

- Faci sport? Cum te menţii în formă?
- Mă plimb foarte des prin pădure cu bicicleta şi mai alerg din când în când.

- Ce produse cosmetice foloseşti?
- Ador produsele naturale pentru îngrijirea pielii!

- Apariţiile tale sunt inedite. Cine se ocupă de look-ul tău?
- Mă consult la fiecare apariţie importantă cu stilista mea, Laura Vărgălui.

- Care a fost cea mai frumoasă zi din viaţa ta?
- Cea mai frumoasă zi a fost, cu siguranţă, cea în care l-am născut pe Robin!

„Nicio oportunitate nu trebuie exclusă”
- Ce surprize profesionale pregăteşti?
- Am lansat un nou single la piesa „Crazy love”, care, după părerea dj-lor de radio, va fi un superhit. Voi filma şi un videoclip, mai pregătesc un show megatare pentru concerte împreună cu un coregraf extrem de talentat şi cu dansatoarele mele. Abia aştept să-mi surprind fanii şi potenţialii fani!

- Te-ar tenta o ofertă în televiziune sau un rol într-o telenovelă?
- Ştii cum e, nicio oportunitate nu trebuie exclusă. Dar, pe de altă parte, mă concentrez pe muzică, e zona în care chiar simt că mă pot exprima la maximum. Actoria poate deveni o opţiune, dar depinde de conjunctură, de moment, de partitură... E totuşi o ecuaţie cu prea mulţi „dacă”, dar cine ştie!

- Ai vreun vis neîmplinit?
- Îmi doresc enorm ca muzica mea s-ajungă şi peste hotare.

- Unde ţi-ai petrecut vacanţa de vară?
- Aici la noi, la mare şi la munte. A fost o vacanţă dedicată exclusiv lui Robin!

„Mă simt mai căsătorită decât multe alte femei”

- Ai o relaţie de 11 ani cu Nelu Bud, neoficializată. Cât de mult contează pentru un cuplu un act semnat la Starea Civilă?
- Ca să spun sincer, mă simt mai căsătorită decât multe alte femei care sunt „doamne” cu acte-n regulă, şi nu cred că o foaie  sau o ceremonie va schimba acest lucru. Până acum, căsătoria nu a fost o prioritate. Pe de altă parte însă, dacă vom simţi că e important pentru copilul nostru, o să facem şi acest pas.

- Care e secretul relaţiei voastre de durată?
- Dincolo de sentimente, care sunt la fel de puternice ca la începutul relaţiei - şi spun asta din toată inima - e şi compatibilitatea. Şi o comunicare extraordinară, dar mai e şi faptul că ştiu că am alături un om pe care mă pot baza oricând. Este vorba despre toate acele lucruri ce contează foarte mult într-o relaţie.