Main menu

header

30-12-1de Claudia Stan

- Vedeta de la Etno TV se simte „ca acasă“ la „Aşa-i hora la români“

Roxana Vaşniuc este o tânără de 25 de ani pentru care tradiţia populară a trecut de graniţele poveştilor spuse de bunici, devenind un mod de viaţă. Spunem acest lucru deoarece ea moderează emisiunea „Aşa-i hora la români”, difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Etno TV. Cu câteva luni în urmă prezenta vremea la o altă televiziune, dar iată că soarele a intrat în viaţa moderatoarei, atât emisiunea, cât şi postul bucurându-se de o audienţă din ce în ce mai mare. Mai multe despre „Aşa-i hora la români” ne va povesti Roxana în interviul de mai jos.

„«Aşa-i hora la români» e o emisiune de calitate”
- Ce părere ai despre faptul că postul Etno TV se află în topul celor zece televiziuni preferate de telespectatori?
- Acest lucru nu poate decât să mă bucure! Mă mândresc cu faptul că fac parte dintr-o televiziune de top. La Etno TV mă simt ca acasă şi mă duc la serviciu cu plăcere. Ador ceea ce fac şi sper să contribui la o evoluţie cât mai frumoasă a acestui post.

- Ce înseamnă emisiunea „Aşa-i hora la români” pentru tine?
- Reprezintă o evoluţie. „Aşa-i hora la români” este o emisiune de calitate, un format de succes, ce cu siguranţă se va evidenţia pe piaţa media din România.

Din dragoste... pentru telespectatori
- Care este cea mai amuzantă ipostază în care te-ai aflat?
- Situaţii amuzante şi neprevăzute sunt la fiecare ediţie. Dar ce stârneşte cel mai tare hohote de râs în platou este momentul când mă chinuie talentul şi mă apuc de cântat. Imaginaţi-vă... o „privighetoare” ce cântă şi mai are şi două picioare stângi. Sunt antitalent, dar nu mă las... sunt perseverentă!

- Ce îţi place cel mai mult la această emisiune?
- Prezentatoarea! Glumesc! Am luat-o de la zero şi am creat împreună cu echipa o emisiune foarte frumoasă şi apreciată de telespectatori. Într-adevăr, responsabilităţile au crescut şi, cu fiecare emisiune, fac tot ce-mi stă în putere să mă autodepăşesc, să fiu, aşa cum se zice... la înălţime. „Aşa-i hora la români” mi-a dat ocazia să întâlnesc interpreţi de mare valoare ai poporului nostru. Este o emisiune creată din suflet pentru inimile telespectatorilor. Pot spune că pe zi ce trece mă îndrăgostesc şi mai mult de ceea ce fac şi am convingerea că, atunci când realizezi ceva din plăcere, cu profesionalism şi pui suflet, rezultatul este garantat!

„Sunt o adevărată gurmandă”
- Ce relaţie ai cu telespectatorii?
- Îmi dau toată silinţa să facem lucruri cât mai frumoase pentru cei care ne urmăresc. Le mulţumesc oamenilor care sunt alături de mine!

- Ce le transmiţi cititorilor „Taifasuri”?
- Îi aştept cu mare drag de luni până joi, începând cu ora 20:00, la horă! Vom avea întotdeauna invitaţi de cea mai bună calitate, muzică să vă aline sufletul, să vă descreţească fruntea şi să vă aducă bună dispoziţie, acestea fiind doar câteva dintre ingredientele cu care îi voi întâmpina în fiecare seară. Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate, că-i mai bună decât toate!

- Ne poţi da una dintre reţetele culinare preferate?
- Sunt o adevărată gurmandă şi nu am o reţetă preferată. După cum bine ştiţi, bucătăria românească este recunoscută pe plan internaţional pentru delicatesele sale.

- Cum reuşeşti să te menţii atât de frumoasă şi de suplă?
- Nu fac nimic special. Probabil această emisiune este secretul... îmi consumă toată energia şi aş mai putea spune că sunt înnebunită după produsele naturiste. Multe persoane mi-au recomandat să folosesc zaţul de cafea pe corp pentru gomaj şi este o metodă cu rezultate rapide.

- Cum îţi place să îţi petreci timpul liber?
- Ador să mă plimb, să scriu poezii şi să merg la cumpărături.

Mască de păr revigorantă

Amestecaţi o lingură cu ulei de ricin într-un vas împreună cu o fiolă de vitamina A şi un gălbenuş. Omogenizaţi bine, aplicaţi pe părul umed şi lăsaţi să acţioneze timp de o oră. După aceea spălaţi părul în mod normal, înfăşuraţi-l într-un prosop şi ţineţi-l o jumătate de oră. Va deveni strălucitor şi mătăsos!