Main menu

header

- Începe „Regina”, urmarea telenovelei „Inimă de ţigan”

Telenovela „Inimă de ţigan” a adus în sezonul trecut cote ameţitoare de audienţă, iar producătorii serialului s-au gândit să facă o continuare a poveştii. „Regina” este noua telenovelă ce va începe în această toamnă. Am încercat să aflăm pentru dumneavoastră câteva dintre secretele culiselor acestei poveşti şi să vi le împărtăşim.

Prima oprire: Tunisia
Echipa de la Acasă TV a reuşit să atingă încă o performanţă în domeniul producţiei de televiziune: este prima echipă din România care a filmat în Deşertul Sahara. În primele scene care s-au turnat în deşert au jucat Roza (Nicoleta Luciu), Thierry (Cabral) şi cel mai mic personaj, dar şi cel mai îndrăgit, Norocel (Nouke).

     Condiţiile în care s-au turnat cadrele au fost anevoioase: echipa şi actorii au suportat temperaturi de peste 50 de grade şi să facă faţă unei furtuni de nisip. Primele cadre ale telenovelei îi au în prim-plan pe Roza şi Thierry plimbându-se pe două cămile. Deoarece era însărcinată, Nicoleta Luciu nu s-a urcat pe cămilă, fiind dublată de una dintre scenaristele telenovelei. Dacă Nicoleta a fost ferită de vântul puternic şi de nisipul des, Cabral a făcut faţă cu stoicism condiţiilor de filmare şi este foarte mulţumit de cum au ieşit secvenţele.  Nici savuroşii Gheorghe Dinică şi Marin Moraru nu vor lipsi din telenovelă: „Atât în provincie, cât şi în Bucureşti, mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă când revenim pe micul ecran.

     Am început să filmez, lucrez în continuare cu aceeaşi plăcere de până acum, poate chiar cu mai multă”, mărturiseşte Gheorghe Dinică. Şi interpretul lui Cristofor, Marin Moraru, este foarte încântat de faptul că cea mai de succes poveste românească va continua: „Nu aş putea să părăsesc un rol atât de bine primit şi apreciat de toată lumea. Acum încercăm să depăşim aşteptările publicului şi când vom reuşi acest lucru vom fi foarte mulţumiţi”.

Se întăreşte distribuţia cu nume de calibru
      În telenovelă au intrat şi actori noi, cum ar fi Bogdan Albulescu (fiul marelui Mircea Albulescu) sau Stela Popescu. Îndrăgita actriţă ne-a mărturisit: „Eu am urmărit cu mare interes tot serialul şi îmi face plăcere să joc într-un proiect de succes şi cu o galerie de actori extraordinari. În prima zi de filmare am descoperit o echipă unită precum o familie, alături de care s-a lucrat repede, practic, la obiect, foarte profesionist”. Bogdan Albulescu a filmat primele cadre împreună cu Diana Dumitrescu, interpreta personajului principal. Tânăra actriţă mărturiseşte că acest rol este foarte diferit de ce a făcut până acum: „Încă din prima zi ne-am confruntat cu secvenţe complexe, pe care cred că le-am dus la capăt cu bine. A fost destul de greu, pentru că personajul este nou şi diferit pentru mine, dar îmi place mult şi aştept în fiecare zi să văd cum evoluează”. La rândul său, Bogdan Albulescu mărturiseşte: „Am fost plăcut surprins de ideile pe care le au regizorii Iura Luncaşu şi Alex Fotea, de Diana care are multă prospeţime, de modul în care am lucrat cu Dan Condurache, un actor care inspiră încredere.

     La sfârşitul zilei am trăit un sentiment de oboseală plăcută, pentru că, deşi am lucrat mult, totul este nou şi emoţionant.” Andreea Pătraşcu, interpreta Emmei din „Războiul sexelor”, a luat licenţa cu nota 10 şi va intra şi ea în distribuţia „Reginei”. Denis Ştefan s-a întors dintr-o vacanţă petrecută la Praga şi Barcelona şi s-a apucat şi el de filmări în studiourile din Buftea. Dan Condurache şi Augustin Viziru şi-au intrat şi ei în roluri, iar în casa familiei Potcovaru, îndrăgitele personaje State (Gheorghe Visu), Flacăra (Carmen Tănase), Stiven (Octavian Strunilă) şi Minodora (Doiniţa Oancea) au intrat din nou în acţiune şi pregătesc multe surprize pentru fanii lor.

Cel mai scump decor din România
       Continuarea producţiei „Inimă de ţigan” se datorează megasuccesului pe care această telenovelă l-a înregistrat la public, fapt dovedit de cifrele remarcabile de audienţe. Conform GFK România, dintre cele 159 de episoade difuzate, 80,5% au ocupat locul I în preferinţele telespectatorilor, depăşind de departe orice program de la televiziunile concurente (locul II a avut 16,4%, iar locul III, un modest 3,1%). Ruxandra Ion, producătorul general al telenovei „Regina”, declară: „Succesul extraordinar pe care l-a avut „Inimă de ţigan” ne-a făcut să luăm hotărârea de a continua proiectul, însă fără a-l transforma într-un soap. Am adus personaje noi, o poveste cu totul nouă, în care cele mai iubite personaje din sezonul trecut îşi găsesc şi ele locul. Povestea este şi mai puternică, cu toţii suntem fascinaţi de ce se întâmplă la filmări şi pot să spun că este mai greu decât anul trecut. Am realizat cel mai preţios şi mai scump decor de televiziune care s-a făcut vreodată în România, iar distribuţia s-a întărit cu actori de excepţie.”
Ana-Maria Gomboş

„Acum încercăm să depăşim aşteptările publicului şi când vom reuşi acest lucru vom fi foarte mulţumiţi” (Marin Moraru)