Main menu

header

   Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu s-au logodit în vara anului 2006. Un an mai târziu au făcut o nuntă somptuoasă la Palatul Snagov, dar nu înainte de a se cununa civil, într-un decor inedit, la Grădina Botanică din Bucureşti. Şi ca să respecte întru totul tradiţia, politicianul a cerut-o de soţie pe Valentina de la mama acesteia. Pe tatăl ei l-a pierdut în perioada în care câştiga un concurs de Miss, la nici 16 ani, competiţie ce i-a deschis o poartă spre cariera internaţională. După ani de muncă, Valentina s-a impus ca topmodel pe scene pe care a urcat şi Naomi Campbell. Într-o superbă zi i-am însoţit în Cişmigiu pe Cristian Boureanu şi pe Valentina Pelinel, unde am aflat povestea de dragoste. 

S-au cununat civil în Grădina Botanică!  
     Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au împlinit în luna iunie un an de mariaj fericit. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, într-un decor inedit, cel de la Grădina Botanică din Bucureşti, la iniţiativa politicianului. „Ne-am dorit un loc special pentru căsătoria noastră şi mi s-a părut minunat să ne unim destinele în mijlocul naturii”, spune Cristian Boureanu. Topmodelul şi politicianul s-au cunoscut în urmă cu aproape patru ani. „
    Ne-am cunoscut la 4 decembrie 2004. Aveam un contract în Germania de câteva zile şi mi-am zis că, dacă tot sunt aproape de casă, să trec şi prin Bucureşti. Aşa că, într-o seară, am ieşit în oraş cu nişte prietene la un restaurant, unde l-am zărit pe Cristi. Nu ştiam că este politician, nu ştiam nimic despre el. De cum l-am văzut l-am întrebat cine este şi, pentru mine, a fost un gest în premieră. A doua zi ne-am revăzut şi unde credeţi că am mers? Să ne cumpărăm bilete la Loto. Nu am avut noroc, însă am câştigat pe altă parte... Interesant e că eu nu am mai plecat din ţară, la 6 decembrie, aşa cum aveam stabilit, şi chiar cred că a fost şi primul bilet de avion pierdut din viaţa mea. Eram atât de aeriană, de îndrăgostită, că am uitat să-l anulez!”, susţine Valentina. 

„Ne-am lăsat purtaţi de val“
     Cristian revenise la statutul de celibat, în urma unui mariaj eşuat. Din prima căsnicie, politicianul a rămas cu o fetiţă, Ioana, în vârstă de 7 ani şi jumătate. Valentina îl consideră pe Cristi sufletul ei pereche şi are convingerea că nu ar fi putut să iubească pe cineva la fel de mult. „A fost dragoste la prima vedere sau mai bine spus mi s-a întâmplat exact ceea ce nu credeam că e posibil, şi anume să adori pe cineva şi să îl vrei lângă tine pentru totdeauna din prima secundă”, mai spune topmodelul. Cristi a simţit la fel faţă de cea care avea să-i devină soţie. „Am simţit şi eu din prima clipă că ea e jumătatea mea!”, spune şi Cristi. „Ne-am lăsat purtaţi de val şi am rămas în ţară să sărbătorim ziua mea de naştere pe 8 decembrie şi a lui pe 15, Crăciunul şi tot aşa... Am plecat abia la sfârşitul lunii ianuarie înapoi la New York”, mai spune topmodelul.
 
Doi ani au făcut naveta SUA - România  
     Timp de doi ani au făcut amândoi naveta. „Oricât de greu a fost, o iubeam şi altceva nu mai conta”, spune tânărul îndrăgostit. „Cristi a făcut şi el naveta vreo doi ani, eu la fel… Un week-end venea el, următorul era rândul meu eu şi tot aşa. Altfel nu aveam cum să fim azi împreună, pentru că ochii care nu se văd se uită. Până la urmă m-am decis eu să revin în România, să mă aşez la casa mea aici”, afirmă Valentina.

    Din banii câştigaţi din contractele de peste Ocean, ea şi-a achiziţionat un apartament în Manhattan, pe care l-a schimbat anul trecut, în decembrie, cu altul mai mare. „Am urmărit piaţa imobiliară din New York multă vreme până să achiziţionăm acest apartament, pe care l-am renovat şi încă îl mai mobilăm. Eu cred că a fost o investiţie bună atât din punct de vedere financiar, cât şi sentimental, pentru că o parte din mine e mereu cu gândul la minunatul New York. Am muncit acolo, am avut succes, am economisit ce am câştigat şi e normal să rămân cu ceva şi acolo. Mereu am pus banii la ciorap, pentru că sunt o persoană foarte calculată“, mai spune Valentina. Apartamentul are 70 mp şi două camere. „Este foarte primitor, decorat pe bej şi alb, iar mobila au cumpărat-o de la o firmă ce a ajuns de curând şi în România.“

Ea cu salatele, el cu carnea  
     Astăzi, Valentina şi Cristian se consultă reciproc nu doar când vine vorba despre carieră. „Am convenit să ascultăm părerea celuilalt şi, indiferent cât de aberantă ni se pare, să o luăm în considerare şi să nu ne enervăm, pentru că mai mult decât ne iubesc cei din familie nu ne va iubi nimeni niciodată. În plus, sfaturile nu pot veni decât din suflet”, susţine Valentina Pelinel. Cei doi soţi îşi petrec timpul împreună şi la bucătărie. „Fiecare are treaba lui, eu pun masa, prepar salatele, spăl vasele, iar Cristi prepară carnea şi urmează o masă copioasă. La New York găteam singură şi invitam prietenii la masă, însă acum gătim împreună şi mă bucur enorm că lui Cristi îi place să petreacă mult timp în bucătărie şi la cumpărături în supermarket”, mai spune frumoasa blondă.  
Primul cadou a venit cu întâiul „Te iubesc!”  
Valentina îşi aduce aminte cu drag de primul cadou oferit de actualul ei soţ. „Cel mai frumos dar primit de la Cristi e primul inel. Îmi vine să râd şi acum când mă gândesc că
l-am primit la patru zile după ce ne-am cunoscut. M-a lăsat fără cuvinte, într-o confuzie rară, şi în aceeaşi zi mi-a spus pentru prima dată: «Te iubesc!». Nu ştiam ce vrea de la mine şi nici măcar ce vreau eu exact de la el. Am simţit numai că ne iubim şi că restul nu mai contează”, a declarat celebrul topmodel. 

Un exemplu pentru Ioana, fetiţa lui Cristian
    Deşi nu ştia cum e să ai copii, Valentina a devenit o mămică-model şi se înţelege bine cu Ioana: „Nu ne-a fost uşor, nici mie şi nici ei să mă accepte, dar ea creşte şi va realiza că nu este vina noastră pentru ce s-a întâmplat şi că amândouă suntem supravieţuitoare
într-o bătălie care nu ne aparţine. Important e să fim sănătoase şi că ne-am acomodat repede şi ne pasă uneia de cealaltă. Ioana deja mă copiază în multe, mă studiază adesea şi îmi analizează fiecare mişcare, ceea ce mă amuză. Sper să fiu un bun exemplu pentru ea în viaţă”. În timpul liber se joacă sau face lecţii cu Ioana, se întâlneşte cu prietenii, merge la masaj sau la un film ori stă în braţele lui Cristian. 

Valentina îşi doreşte... gemeni  
În privinţa vacanţelor, cei doi soţi preferau, până nu demult, o destinaţie exotică. De această dată ei au stat mai mult în România. „Vara aceasta nu am plecat din ţară în vacanţă decât o săptămână în Grecia, în rest am fost la noi pe Litoral şi la munte. Curând plecăm la New York să terminăm mobilarea apartamentului, lucru pe care abia aştept să-l fac. Avem nevoie măcar de o săptămână să ne ocupăm de asta şi să ne revedem prietenii de peste Ocean”, ne povesteşte cuplul. Şi pentru că în ultima vreme s-a zvonit despre o eventuală sarcină, top­modelul spune că nici vorbă de aşa ceva, cel puţin în clipa de faţă. „S-a tot zvonit că vom avea un copil, dar nu este adevărat. Eu am spus tuturor că nu sunt gravidă! O să se întâmple când vrea Dumnezeu şi nu ne grăbim. Eu îmi doresc gemeni: o fetiţă şi un băiat, iar dacă e să fie unul singur, aş vrea să am o fată frumoasă şi inteligentă”, ne-a declarat Valentina Pelinel. 

„Beba” şi „Titi”, nume de alint
     După un an de mariaj, iubirea celor doi soţi este la fel de proaspătă ca în prima zi, iar secretul mariajului perfect ar fi, în afara sentimentelor intense, „încrederea. Este importantă nu numai pentru liniştea sufletească a partenerilor, ci şi pentru bunăstarea şi armonia în familie. E grav dacă apare problema neîncrederii, pentru că aşa se naşte distanţa într-un cuplu şi nu mai rămâne nimic”, este de părere Valentina Pelinel. Şi cum dragostea este dublată mereu de alinturi şi sărutări, cei doi nu fac excepţie. „Cristi mă alintă tot timpul, ceea ce, recunosc că îmi place la nebunie. Poate şi pentru faptul că nu am avut copilărie şi am muncit de la 15 ani. Îmi place să fiu răsfăţată, să mă simt protejată în permanenţă.
     Îmi place când mă alintă «îngeraş scump», «sufleţel iubit» sau «Beba», cum de altfel îmi spune şi Ioana, fetiţa noastră, şi mulţi prieteni. Eu îl alint «Titi», ca şi pe Ioana. Uneori răspund amândoi şi mă bufneşte râsul”, ne spune amuzată vedeta.  Ca un amănunt haios, cei doi ne povestesc că, deşi sunt căsătoriţi de ceva vreme, în paşaport Valentina apare tot Pelinel. Asta doar pentru că nu a apucat să îl schimbe, dar şi pentru că foarte multă lume o cunoaşte cu numele anterior. „Am luat numele lui Cristian după căsătorie, dar pentru foarte multă lume am rămas Valentina Pelinel, ceea ce pe noi nu ne deranjează şi o face foarte fericită pe mama mea”, încheie Valentina.  
Maria Petrache

„Am simţit din prima clipă că ea e jumătatea mea!” (Cristian Boureanu)
 „A fost dragoste la prima vedere sau mai bine spus mi s-a întâmplat exact ceea ce nu credeam că e posibil şi anume să adori pe cineva şi să îl vrei lângă tine pentru totdeauna din prima secundă” (Valentina Pelinel)

    Cristian Boureanu: Deputat şi vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal  Cristian Boureanu are 35 de ani şi s-a născut la Lusaka, în Zambia. A terminat Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE-ului bucureştean, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi Colegiul Naţional de Apărare. Deţine Certificat Profesional în management, primul nivel MBA. În perioada 1999-2000 a fost consilier al ministrului de Finanţe, iar în perioada 2000-2001 a fost consilier al preşedintelui Comisiei Economice – Camera Deputaţilor. În prezent este deputat şi vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal, preşedintele organizaţiei PD-L Argeş.

Valentina Pelinel:   Manechin de talie internaţională Valentina Pelinel are 27 de ani, a câştigat la nici 16 ani, în 1996, prima ediţie a concursului „Top Model România”. După obţinerea premiului a plecat la Roma, apoi a ajuns la New York, unde a lucrat ca model timp de zece ani. A prezentat pentru cele mai importante nume de pe piaţa internaţională din domeniu, precum Channel, Armani, Gucci, Versace sau Thierry Mugler, care avea o slăbiciune pentru românca noastră. A ajuns imaginea celebrului lanţ de magazine Macy’s şi a filmat reclame cu staruri ca Willie Nelson şi Carmen Electra. A câştigat mulţi bani pe care i-a investit în proprietăţi imobiliare şi în bijuterii aparte, dând dovadă de maturitate. Valoarea apartamentului ei din Manhattan se ridică la 1 milion de dolari, iar cea a giuvaierurilor pe care le deţine trece de 200.000 de dolari. În 2006 a jucat în filmul „După ea”.

Tratament cu ulei de ricin şi măsline pentru păr
     Pe perioada verii, doamna Boureanu a cam abandonat sportul… „Recunosc că nu sunt foarte conştiincioasă când vine vorba despre sport şi în plus mănânc şi foarte mult. Din septembrie mi-am propus să revin la un program stabilit de un antrenor şi să iau suplimente nutriţionale şi vitamine. Mai târziu, spre iarnă, încep şi tratamentul săptămânal cu ulei de ricin şi măsline pentru păr. Nu cred în diete, cât cred că trebuie să existe o balanţă între ceea ce asimilezi şi ceea ce consumi. E clar că tot ce nu se arde se depune, dar nu critic pe nimeni, pentru că eu personal sunt o mâncăcioasă şi soţul meu la fel, deci ştiu ce greu e să te abţii...”, declară celebrul topmodel.