Main menu

header

20-13-1- Marii câştigători ai tombolei „Taifasuri de miliarde“

Au citit fiecare număr al revistei, au fost fideli, s-au abonat la Taifasuri şi... au câştigat! În cadrul concursului organizat în primăvara acestui an au fost puse la bătaie două autoturisme Seat Ibiza, electrocasnice mici şi mari şi multe premii în lei. Felicia Ichim (Ciorăşti, Vrancea) şi Răzvan Paulică Rasu (Bucureşti), fericiţii câştigători ai „gălbioarelor”, au fost la redacţie ca să-şi ridice premiile pe patru roţi.

Felicia Ichim: „Primul premiu din viaţa mea“

de Gabriela Niculescu

Felicia Ichim a păşit emoţionată, alături de cea mai mică fiică a sa, în redacţia revistei Taifasuri. Dincolo de emoţii se citea bucuria câştigării nu doar a primului premiu din viaţa sa, ci şi a unuia extrem de important. Am vrut să aflăm cum îşi face omul norocul cu mâna sa şi am luat-o cu începutul. „Am locuit în Focşani şi am fost confecţioneră. În urmă cu şase ani am ieşit la pensie şi am considerat că printre treburile gospodăreşti trebuie să mai citesc o revistă, un ziar, pentru cultura mea generală. Atunci am ales să mă abonez la revista Taifasuri, pe care o consider utilă şi cu un conţinut educativ. Îmi plac toate rubricile, cu cele care nu se adresează vârstei mele mă documentez, iar din celelalte, cum ar fi «Farmacia verde» sau rubrica de reţete, pun în practică diverse remedii şi reţete”, ne-a mărturisit doamna Felicia.

„Cine-o fi femeia aceasta cu nume ca al meu?”
Norocoasa vrânceancă ne-a spus că nu a fost prima oară când şi-a încercat şansa la concursurile organizate de revista noastră, dar în urmă cu trei ani, în cartoanele răzuibile a citit doar îndemnul „Mai încearcă”, pe care l-a şi urmat. „Am continuat să citesc revista, am participat iar la concurs, şi de data aceasta mi-a surâs norocul. Până acum, tot ce am câştigat de la viaţă a fost o căsnicie fericită şi trei copiii împliniţi. Maşina este primul premiu material din viaţa mea”.
Momentul în care a aflat că a câştigat un Seat Ibiza a fost unul ilar. „După tragerea la sorţi am văzut pe lista câştigătorilor numele Ichim Felicia. Şi mi-am spus: «Cine-o fi femeia asta cu nume ca al meu?». Apoi am văzut că scrie Vrancea şi mi-am dat seama că sunt chiar eu. Am sunat-o pe fiica mea, am rugat-o să cumpere ziarul şi să se uite la ce am câştigat. Mi-a spus că e o maşină şi nu-mi venea să cred. M-au sunat apoi toţi cunoscuţii să mă felicite, şi nepoţii, care mi-au spus că sunt bună de cinste. Ne-am bucurat foarte mult”, ne-a spus fericita câştigătoare.
Soţul Feliciei Ichim deţine permis de conducere, dar cum părinţii se gândesc întotdeauna la odrasle, cel mai probabil că autoturismul va ajunge la unul dintre cei trei copii. „Întotdeauna am împărţit lucrurile frăţeşte între copiii noştri, aşa că vom face o reuniune de familie în urma căreia vom decide cine va primi maşina. Important este că suntem o familie unită şi, la oricine ar ajunge maşina, cu siguranţă vom beneficia toţi de ea”, a încheiat proaspăta posesoare a automobilului.

„Celor care au participat la acest concurs şi n-au câştigat le spun să nu fie dezamăgiţi şi să nu-şi piardă speranţa, că nu se ştie când le iese norocul în cale. Iar pe cei care nu s-au abonat până acum la revistă îi sfătuiesc s-o facă, pentru că au ce citi în ea“ (Felicia Ichim)

20-13-2Răzvan Paulică Rasu: „Abia aştept s-o conduc!“

de Cătălina Tăgârţă

Emoţionat, Răzvan Paulică Rasu a păşit sfios pragul redacţiei noastre. Parcă nu-i venea să creadă că e vorba chiar despre el. „Până nu am ajuns la redacţie şi nu am stat de vorbă cu personalul pentru a intra în posesia premiului aveam impresia că plutesc, că trăiesc doar un vis, însă îmi ziceam că, dacă trec pragul, poate totuşi visul se materializează. Pur şi simplu nu-mi venea să cred că sunt chiar eu cel care ia maşina, credeam că e doar o coincidenţă de nume”, ne-a spus bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Bucureşti. Deşi nu are încă permis de conducere, premiul i-a picat cititorului nostru la fix, întrucât recunoaşte că nu ar fi reuşit singur. „Sunt şomer de câteva luni, deşi am experienţă în mai multe domenii. Nu am carnet de conducere, dar acum am maşină frumoasă şi un scop: să-mi iau permisul. Abia aştept s-o conduc!”, ne-a spus Răzvan încrezător. Aşadar, deşi trece printr-o perioadă grea, fericitul câştigător a plecat acasă cu zâmbetul pe buze, mult mai optimist.

„O să-mi fac mereu abonament la revistă”
Răzvan citeşte revista Taifasuri de multă vreme, dar până anul acesta nu a mai avut abonament. „Când am văzut în Taifasuri anunţul despre concurs m-am hotărât imediat să mă abonez, mai ales că eu oricum cumpăram des revista. Nu sunt un om norocos de felul meu, am câştigat o singură dată, acum mulţi ani, un mic premiu în bani, însă ceva semnificativ, cum ar fi o maşină, nu am mai luat. Întotdeauna am avut încredere în revistă şi se pare că am făcut alegerea corectă. De-acum încolo, după evenimentul ăsta, o să-mi fac mereu abonament”, a mai spus câştigătorul.

„Până nu am ajuns aici, la redacţie, şi nu am stat de vorbă cu personalul pentru a intra în posesia premiului aveam impresia că trăiesc doar un vis, însă îmi ziceam că, dacă păşesc pragul, poate totuşi visul se materializează“ (Răzvan Paulică Rasu)