Main menu

header

500 3supl 01de Iulian D. Moleianu

Fără îndoială, existenţa reptilienilor este una dintre teoriile începuturilor umanităţii cel mai „la modă”, dar şi cel mai controversate. Ideea existenţei unei specii care a coexistat încă de la formarea planetei noastre reprezintă istoria secretă a Terrei şi include existenţa unei societăţi secrete, cunoscute drept rasa reptilienilor.

Datarea planetei, consemnată cu aproape 19 milioane de ani înainte de Hristos

În momentul în care savanţii lumii, dar, deopotrivă, şi înalţii prelaţi ar recunoaşte în comun existenţa OZN-urilor şi a fiinţelor provenite din alte lumi, toţi aceşti cărturari ar admite că Terra nu este singura planetă din Univers care a dat naştere unor forme de viaţă extrem de avansate. Din păcate însă, acceptarea acestei idei ar presupune un atac dur asupra Ego-ului uman, iar omul de pe Pământ ar admite cu greu acest lucru. Totuşi, conform scrierilor antice hinduse, Terra este doar un „nou-născut” în comparaţie cu alte planete, cum ar fi Venus, care dispune de o lungă perioadă de evoluţie înaintea noastră. Astfel, formele de viaţă de pe Venus sunt extrem de evoluate, în timp ce povestea primului „om” raţional de pe Pământ datează cu adevărat din anul 18617841 î.Hr. Cu alte cuvinte, datarea „lumii” noastre este consemnată cu aproape 19 milioane de ani înainte de Hristos, iar acest lucru face posibilă existenţa multor entităţi conlocuitoare, care mai de care mai pline de mister.

Legenda începe pe Venus

Se spune că reptilienii ar fi ajuns pe Terra de pe Venus şi că ar fi ocupat suprafaţa planetei noastre pentru o perioadă scurtă, fiind nevoiţi să o părăsească din pricina condiţiilor nefavorabile pentru ei. Entităţile aveau dimensiuni mari, corpuri solzoase, ochi ca de broască şi erau extrem de avansate din punct de vedere mental, în ciuda faptului că nu evoluaseră moral şi spiritual, ba din contră, se pare că erau agresive şi crude. Pentru a supravieţui, s-au stabilit în cele din urmă în interiorul Pământului, unde au construit adevărate oraşe, la sute de mii de kilometri adâncime. De asemenea, au luat în posesie un sistem de tuneluri deja existent, construit de cei care au scăpat din Atlantida, în momentul în care acea civilizaţie s-a năruit. Savantul şi filosoful Riley Crabb a studiat ani mulţi textele antice, străduindu-se să găsească dovezi referitoare la rasa reptilienilor. „Dacă aceasta a stăpânit planeta noastră în urmă cu mii de ani, sigur a lăsat un semn, pe care îl găsim în legendele despre şerpi şi dragoni ale tuturor popoarelor. Dar şarpele care păşeşte ca un om pare să-şi fi lăsat şi portretul, săpat în piatră, în diverse locuri de pe Terra.” În acest spirit se înscrie şi declaraţia cercetătorului american Robert Dickhoff, care oferă exemplul unei sculpturi în piatră a zeului babilonian Ashur: „O zeitate umanoidă, cu cap de vultur şi aripi, dar în rest ca şi ceilalţi oameni”. Scriitorul George H. Williamson compară în cartea „Drumul spre cer” fotografia uneia dintre giganticele statui de piatră de pe platoul Marcahuasi din Peru cu o poză a zeului egiptean Thoueris, aflat în muzeul din Cairo şi constată o asemănare incredibilă. Capul lui Thoueris are aceeaşi formă ca a lui Ashur, despre care vorbeam anterior, deşi alţi experţi l-au comparat mai mult cu înfăţişarea unui hipopotam. Asta pentru că Thoueris este gras şi dezbrăcat şi nu are solzi ori aripi. Există un scriitor care a preferat să se învăluie în mister şi s-a semnat mereu cu pseudonimul „Branton”, care s-a dedicat mult timp acestui subiect. În monografia intitulată „Adevărul despre rasa reptilienilor şi originea subterană a OZN-urilor”, el susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că teoriile sale „ar trebui să servească drept manual de utilizare pentru membrii rezistenţei umane sau un ghid despre strategia extraterestră”.

Călugări tibetani aserviţi planurilor diabolice ale lui Hitler

500 3supl 02Dovezi palpabile ale existenţei unei asemenea rase au fost consemnate în Germania, la sfârşitul celui de-Al Dolilea Război Mondial. Un cult straniu de călugări tibetani ocultişti a fost descoperit chiar la Berlin, sub ruinele lăsate în urmă de bombardamentele aliaţilor. Călugării au fost ucişi de explozii, dar imediat după descoperirea cadavrelor au apărut zvonuri potrivit cărora aceştia proveneau din Munţii Himalaya, sub care se spune că există una dintre cele mai mari concentraţii de nagaşi sau membri ai rasei reptilienilor. S-a spus chiar că aceştia lucrau în secret pentru Hitler, în scopul de a crea o religie demonică mondială. Savantul Sherman A. Minton Jr, expert în biologia amfibiană şi reptiliană, susţine că „fântâna Sheshna din Benares (India) are 40 de trepte ce coboară într-o adâncitură circulară şi duc către o uşă de piatră pe care sunt sculptate cobre. Unii spun că aceasta este intrarea în Patala, iadul reptilian”.

„Armata planetară” veghează la siguranţa Pământului

Dincolo de opiniile naive, fanteziste şi amuzante ale unor indivizi obsedaţi de „teoria conspiraţiei”, care susţin, spre exemplu, că membrii Grupului Bilderberg ar fi... reptilieni, se pare că această rasă nu s-a pierdut în negura timpului şi că anumite „exemplare” hibernează în continuare în măruntaiele Pământului, aşteptând momentul prielnic pentru a ieşi la lumină. Potrivit publicaţiilor americane dedicate fenomenelor neconvenţionale, secretul acestora este bine păstrat de „armata planetară”, o forţă militară comună, capabilă să intervină oricând şi creată din elemente de elită provenite de pe toate continentele. Informaţia este alimentată şi de faptul că, încă din 2010, Vaticanul a admis şi a reluat studiul vieţii extraterestre din Biblie.

„Dacă rasa reptiliană a stăpânit planeta noastră în urmă cu mii de ani, sigur a lăsat un semn pe care îl găsim în legendele despre şerpi şi dragoni ale tuturor popoarelor“ (Riley Crabb)

„Fântâna din Benares are 40 de trepte ce coboară într-o adâncitură circulară şi duc către o uşă de piatră pe care sunt sculptate cobre. Unii spun că aceasta este intrarea în Patala, iadul reptilian” (Savantul Sherman A. Minton Jr)

Ipoteza şocantă a naşterii lui Adam

Vechile teorii hinduse susţin că „stăpânul” Sanat Kumara (unul dintre primii reptilieni din rasa adamică veniţi de pe Venus) l-ar fi numit pe primul om „Adam” drept o ofrandă adusă forţei civilizatoare venusiene. În momentul în care Adam s-ar fi trezit la conştiinţă şi ar fi devenit astfel „om” din animal, acesta ar fi fost ori androgin, ori bisexual. Era o fiinţă duală, având organe atât masculine, cât şi feminine, echilibrate însă pentru corpul său material. Pentru a înlesni procedura de reproducere, Sanat Kumara i-ar fi schimbat lui Adam polarizarea sexuală, şi astfel acesta ar fi devenit unisexual. Aşa a fost creată ulterior Eva, care a devenit „jumătatea” lui Adam.