Main menu

header

523 19 1de Raluca Grințescu

Cifra care vă reprezintă ziua de naştere poate să vă dea informaţii prețioase despre dumneavoastră: cine sunteți, care vă este drumul în viaţă şi ce trebuie să faceți pentru a fi fericiți.

Floarea-soarelui

Zile de naștere 1, 10, 19 sau 28

523 19 2Cine sunteți? O persoană care, asemenea florii-soarelui, are nevoie de strălucire. Sunteți dinamic(ă), plăcut(ă), genero(a)s(ă), vreți să vă aflați în centrul atenţiei şi chiar aveți un magnetism care acaparează atenţia multor persoane! Aveți idei bune şi sunteți în stare să le puneți în practică. Felicitări!

Destin: În tinereţe puteți alege un drum care să nu ducă nicăieri… numai că vă veți opri la timp. Oricum, vă veți descurca minunat în cele mai dificile situaţii! Oamenii vă vor admira pentru faptele dumneavoastră.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să vă lăsați călăuzit(ă) de ceea ce simţiți, dar să nu călcați în picioare sufletele celorlalţi. Să vă străduiţi să nu fiți autoritar(ă), impulsiv(ă) sau imprudent(ă)!

Bujor

Zile de naștere 2, 11, 20 sau 29

Cine sunteți? O persoană foarte pasională în tot ceea ce faceți! Sunteți perseverent(ă), oricât de dificilă ar părea situaţia în care vă aflați. Sunteți loial(ă), vă îndepliniți responsabilităţile într-un mod exemplar. Nu puteți trăi singur(ă), sunteți pasional(ă), dar şi foarte posesiv(ă), uneori sufocant(ă) în manifestările de tandreţe.

Destin: Vă place mult natura, dar acţiunile dumneavoastră au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fără probleme. Din acest punct de vedere sunteți un(o) învingăto(a)r(e)!

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu subapreciați oamenii şi să nu-i jigniți. Să nu fiți încăpăţânat(ă) şi inflexibil(ă). Fiți mai curajo(a)s(ă)! Doar respectând aceste principii veți fi împăcat(ă) și cu cei din jur.

Papucul-doamnei

Zile de naștere 3, 12, 21 sau 30

Cine sunteți? O persoană instabilă şi imprevizibilă, exuberantă şi timidă în acelaşi timp. Nu vă place să stați prea mult într-un loc, situaţiile şi personajele trebuie să se schimbe pentru a vă simţi bine. Programele şi regulamentele nu sunt pentru dumneavoastră, fiindcă aveți impresia că vă îngrădiți libertatea la care ţineți atât de mult. Sunteți foarte curio(a)s(ă) şi aveți nevoie în permanență de lucruri care să vă alimenteze curiozitatea.

Destin: Deşi puneţi totul sub semnul jocului dragostei şi al întâmplării, informaţiile pe care le acumulaţi vă fac indispensabil(ă) din punct de vedere profesional. Aveţi, de asemenea, o capacitate mare de adaptare şi integrare.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu mai fiți atât de superficial(ă)! Să vă fie mai clară noţiunea de fidelitate. Să nu mai fiți împrăştiat(ă), mai multă rigurozitate vă va ajuta în tot ce veți întreprinde.

Albăstrea

Zile de naștere 4, 13, 22 sau 31

Cine sunteți? O persoană fidelă, care, la rândul său, are mare nevoie de stabilitate. Aveți un dezvoltat simț al ordinii şi începeți de multe ori să organizați şi vieţile celorlalţi. Dar firea dumneavoastră profundă şi sensibilă va fermeca orice persoană care vă va cunoaşte cu adevărat. „Nu-mă-uita”, nu-i aşa?

Destin: Toate acţiunile pe care le veți întreprinde au un grad minim de risc. În concluzie, succesul vă va fi de la bun început asigurat 90%.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Dați dovadă de tact când vă impuneți punctul de vedere. Exprimaţi-vă sentimentele faţă de iubit(ă) şi faţă de familie!

Iris

Zile de naștere 5, 14 sau 23

523 19 3Cine sunteți? O persoană dinamică, sociabilă şi sinceră, simpatică şi foarte inteligentă. Sunteți echilibrat(ă), dar o jignire vă poate transforma într-un vulcan! Respectați oamenii şi aşteptați acelaşi lucru din partea lor. Aveți o mare capacitate de adaptare.

Destin: Puteți deveni dependent(ă) de plăceri de tot felul care, odată gustate, vă iau în stăpânire. Cu umor, veți întreţine multe relaţii doar la nivelul flirtului, pentru că vă distrează seducţia în sine, dar şi sexualitatea. Persoanele din jurul dumneavoastră vor fi capabile să poarte discuţii interesante, pentru că alt gen de oameni nu acceptați în preajmă. E ok să fiți selectiv.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să vedeți lucrurile aşa cum sunt şi să fiți mai reţinut(ă).

Mac

Zile de naștere 6, 15 sau 24

523 19 4Cine sunteți? O persoană intuitivă, care anticipează situaţii şi chiar face profeţii în toată regula! Sunteți un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete faţă de dumneavoastră. Sunteți sensibil(ă), rafinat(ă) şi vă cufundați uneori în reverii adânci…

Destin: Sunteți romantic(ă) şi toată viaţă veți căuta un partener potrivit. Din acest motiv s-ar putea să vă căsătoriți de mai multe ori… Sunteți senzual(ă) şi vă căutați echilibrul în prezenţa iubitei/iubitului. Absenţa unui partener potrivit vă poate duce la dezechilibru interior. E totuşi posibil ca, în cele din urmă, ea/el să apară în carne şi oase.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să vă descoperiți şi să vă folosiți aptitudinile! Evitați alcoolul şi drogurile!

Orhidee

Zile de naștere 7, 16 sau 25

Cine sunteți? O persoană sensibilă, cu un simț dezvoltat al datoriei. Sunteți gata să-i ajutați pe cei din jur într-un mod total dezinteresat. Vă detașați în mulţime, cu toate că nu o faceți într-un mod conştient. Sunteți de o frumusețe izbitoare, care nu se încadrează neapărat într-un tipar, ci pur şi simplu atrage atenţia.

Destin: Veți fi dezamăgit(ă) când veți observa că ceilalţi nu acceptă regulile de onestitate de la care dumneavoastră nu vă abateți. Sunteți marcat(ă) de tristeţe în mod obişnuit, dar trebuie să o controlați. Călătoriile ar fi o soluţie pentru a vă risipi melancolia în peisaje. Căminul pe care vi-l doriţi e unul bine organizat. Ştiți să iubiți, iar profunzimea sentimentelor dumneavoastră va fi pentru partener o binecuvântare!

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Călătoriți! Nu-i luați pe ceilalţi prea în serios!

Margaretă

Zile de naștere 8, 17 sau 26

Cine sunteți? O persoană modestă, rezervată, dar perseverentă. Sensibil(ă), susceptibil(ă), prudent(ă). Sunteți în defensivă, de multe ori capitulați prea uşor.

Destin: Veți avea prieteni puţini, dar adevăraţi. Sunteți tandru(ă) şi aşteptați acelaşi lucru de la partener, aşa că-l veți căuta destul timp… Dar cu adevărat important e fericirea care vă va umple într-o zi inima, pentru că sunteți o persoană norocoasă!

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu fiți suspicio(a)s(ă) cu toată lumea.

Trandafir

Zile de naștere 9, 18 sau 27

523 19 5Cine sunteți? O persoană temperamentală şi impulsivă, adesea expusă consecinţelor neplăcute ale propriilor fapte. Acceptați sarcini dificile şi sunteți foarte curajo(a)s(ă). Sunteți capabil(ă) să faceți mari sacrificii. Familia şi prietenii se pot bizui pe dumneavoastră. Aveți o receptivitate ascuţită la stimulii sentimental-erotici.

Destin: Nu se poate trece uşor peste interesele dumneavoastră vitale. Îi veți deranja pe mulţi din cauza simţului moral foarte dezvoltat. Veți urmări idealuri cărora le veți consacra întreaga dumneavoastră energie.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu vă neglijați partenerul.